صفحه 302 از 700 نخستنخست ... 202252292300301302303304312352402 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,011 به 3,020 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    نحسی از خودتونه

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    باشگاهی که دیماریا رو بده خامس بگیره نحسه

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

بنا به گزارش AS، ستاره پرتغالی رئال مادرید گفت: "از لحاظ تیمی یک فصل فوق العاده بود. من برای بهترین تیم دنیا بازی می کنم، بنابراین خوب است که با این جایزه آن را تأیید کنم. خیلی خوشحالم؛ این جایزه را به تمام هم تیمی هایم تقدیم می کنم، کسانی که این را ممکن ساختند، و تمام کسانی که به من باور داشتند."

کریستیانو ادامه داد: "من منتظر بودم تا ببینم که وضعیت چگونه پیش خواهد رفت، در میان کاندید ها بودم و احتمال برنده شدنم به اندازه دیگر کاندید های این جایزه بود. شما همیشه اندکی امید دارید که ممکن است برنده شوید، بنابراین من بی سر و صدا مطمئن بودم، به خصوص بعد از فصل فوق العاده ای که با رئال مادرید سپری کردم. دوست دارم از تمام هم تیمی هایم تشکر کنم – وقتی فردا به مادرید برگردم، از نزدیک نیز تشکر خواهم کرد. من از کل تیم قدردانی می کنم، چرا که بدون آنها، نمی توانستم این جایزه معتبر را پیروز شوم، جایزه ای که در میان افتخارات من وجود نداشت، پس خیلی خیلی خوشحالم."

او افزود: "برای ما تکرار موفقیت های فصل گذشته بسیار سخت خواهد بود اما من فردی هستم که از چالش ها لذت می برم، بنابراین تلاش خواهیم کرد تا تمام آن کارها را بار دیگر انجام دهیم. من دوباره تلاش خواهم کرد تا بهترین باشم، مثل همیشه که این کار را می کنم، و امیدوارم که رئال مادرید در تمام رقابت هایی که امسال در آن شرکت خواهیم کرد، به قهرمانی برسد."

در مورد قرعه کشی مرحله گروهی چمپیونزلیگ که در آن رئال مادرید با تیمهای بازل، لیورپول و لودوگورتس هم گروه شد نیز کریستیانو گفت که صعود از گروه قابل دسترس است و اظهار امیدواری کرد که رئال مادرید بتواند از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.
    در پایان از رونالدو پرسیده شد که آیا او دلتنگ ژابی آلونسو خواهد شد؟ - بازیکنی که در آستانه انتقال به بایرن مونیخ می باشد: "من دلم برای همه بازیکنان خوب تنگ می شود، برای ژابی آلونسو و دی ماریا نیز اینگونه خواهد بود. وقتی بازیکنانی مثل آنها، بهترین باشگاه دنیا را ترک می کنند، همیشه مایه تأسف است اما باشگاه و رئیس بهتر از هرکس دیگری می دانند که تیم به چه چیزی نیاز دارد و آنهایی که باقی مانده اند برای فتح عناوین قهرمانی تلاش خواهند کرد."

5. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HASSAN نمایش پست ها
    پرز

واسه فالکائو 29ساله که یه مصدومیت شدید هم داشته ، 60 میلیون پیشنهاد داده
    واسه یه بازیکن 28 ساله که محرومه 88 میلیون داده
    متئو 32 ساله

فوق حرفه ای

در حاشیه مراسم قرعه کشی فصل جدید چمپیونزلیگ و پس از اهدای جایزه بهترین بازیکن سال اروپا به کریستیانو رونالدو، این فوق ستاره پرتغالی در کنار دو هموطن خود که پیشتر جزو ستاره های بی نظیر دنیای فوتبال بودند، عکسی به یادگار گرفت.

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    هر کی عکسا واسش نمیاد مشکل خودشه

فوق حرفه ای
    برندن راجرز سرمربی تیم لیورپول در خصوص قرعه تیمش در لیگ قهرمانان گفت:
    "ابتدا باید بگویم که هیجان زده ام. از اینکه دوباره به این رقابت ها برگشته ایم و مهم نیست که با چه تیمی روبرو می‌شویم، لیگ قهرمانان همیشه جذاب و مهیج است. امّا وقتی شما رئال مادرید قهرمان فصل گذشته را در گروه خود دارید، مطمئمناً شرایط خاص و ویژه است. به شبی فکر می‌کنم که رئال مادرید در آنفیلد مقابل ما قرار خواهد گرفت."

11. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ایان آیر مدیر باشگاه لیورپول در گفتگو با خبرنگار اسکای درباره‌ي قرعه‌کشی گفته است: «خوشحال ایم. همه‌ی گروه‌ها سخت هستند، اما ما از این گروه راضی هستیم. خیلی خاص است که با رئال در یک گروه هستیم. رقابت قهرمان پنج دوره‌ی این رقابت‌ها در برابر تیمی که دهمین عنوان قهرمانی خود را به‌دست آورده است بسیار ویژه خواهد بود.»

13. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 302 از 700 نخستنخست ... 202252292300301302303304312352402 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 136 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 136 مهمان ها)