صفحه 307 از 700 نخستنخست ... 207257297305306307308309317357407 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,061 به 3,070 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    اگه گوستاوو اومد بچه ها بیاید هممون تو اوج و با قهرمانی دسیما از رئال خداحافظی کنیم
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    حامد فلاح دیوث نوشته تو جشنی که دیروز برگزار کردن از جاودانی درباره مزدک پرسیدن، گفته مزدک رئالیه

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    حامد فلاح دیوث نوشته تو جشنی که دیروز برگزار کردن از جاودانی درباره مزدک پرسیدن، گفته مزدک رئالیه

فوق حرفه ای
    سخته حرفم
    رسیده وقت رفتن
    به یاد اون روزا
    که پاس هات داشت
    یه گل برتر
    حک میکرد
    چشم با اشک خیرست به
    فردایی که تو زندگیت یه بخش دیگست
    من نمیدونم
    بهت نمیومد
    که خودتو بکشی کنار
    از کنار ما تو بری گلم
    پرز نخواست بفهمه اینو که من عاشقتم
    فهمیدم حق میدم بهتو باشه بخند
    به پرز!
    واقعا که حق داری بخندی
    که پرز رو با رابونا به رگباری ببندی
    که بدتر از صد تا گلوله سرب داغه
    با تو فکر میکردیم فینال سی اله
    تا وقتی بودی تو رئال غم نداشتیم
    واسمون تا جایی که تونستی کم نذاشتی
    البته پرز خواست بری ایراد از تو نیست
    ولی موندن با ما واسه ی تو من بعد ریسکه
    دیگه با خاطراته با تو خوشم
    پس چون که حتی فکر بی تو بودن کشندس
    پرز بذار بگم آخرین سطرمو بخونی
    آنخل رفت تا شاید تو قدرشو بدونی

فوق حرفه ای
    با این حال اعتراف می کنم که از جدایی او شگفت زده شدم. فکر می کردم همه چیز در رئال عادی است که جدایی ژابی رخ داد. در هر صورت با کروس و ایارامندی در این منطقه از زمین مشکل نخواهیم داشت

بی بخار ترین مربی دنیا با اختلاف

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    با این حال اعتراف می کنم که از جدایی او شگفت زده شدم. فکر می کردم همه چیز در رئال عادی است که جدایی ژابی رخ داد. در هر صورت با کروس و ایارامندی در این منطقه از زمین مشکل نخواهیم داشت

بی بخار ترین مربی دنیا با اختلاف
    اصلا پرز دنبال همچین آدمی بود

فوق حرفه ای
    کار ندارم ولی انچلوتی هم منطقی حرف زده درسته بی بخاره اما بازیکنا هم واقعا فقط به فکر دستمزد بودن

9. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    صاحبه کامل آنچلوتی پیش از بازی با سوسیداد

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کریستیانو:
    در کل خوب است اما فردا بازی نخواهد کرد تا با بهترین شرایط جسمانی آماده بازی با اتلتیکو و حضور در چمپیونزلیگ شود. فردا در ترکیب نیست.
    مرکادو:
    هیچ چیز را نمی‌‌توانم تائید کنم. هنوز فصل نقل و انتقالات تمام نشده و هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد. ما بازیکنان زیادی نداریم اما تیمی با اهداف مختلف هستیم. تا پایان نقل و انتقالات نمی‌‌توانم بگویم کسی‌ را خواهیم خرید یا خیر.
    آلونسو:
    همه در مورد وی صحبت می‌‌کنند. وی به خوبی‌ توضیح داد و گفت که به یک انگیزه جدید نیاز دارد. همه مادریدیسمو‌ها به وی احترام می‌‌گذارند. برای وی ایده تغییر بسیار دشوار بود. با شخصیتی که آلونسو داشت دشوار بود که به وی بگوییم نمی‌‌توانی‌ بروی. برای وی آرزوی موفقیت می‌‌کنم و فکر می‌‌کنم که آلونسو فرد مهم در قهرمانی ما بود. ما در آن پست ایارامندی و کروس را داریم که به درد ما خواهد کرد.
    ماندن آلونسو:
    مشخص است که سوپرایز شدیم. ما از وی مطمئن بودیم اما آلونسو تصمیم دیگری گرفت. سوپرایز شدیم اما برای وی احترام زیادی قائل هستم. وی به خود و رئال مادرید بسیار صادق است.
    نفراتی که خبر آمدن آنها به رئال به گوش می‌‌رسد:
    شاید بعضی‌‌ها فکر کنند مسئولان این را می‌‌خواستند اما ما 5 مهاجم داریم زیرا ایسکو و رودریگز هم می‌‌توانند بازی کنند. نقل و انتقالات تمام نشده پس هر چیزی ممکن است.
    آنوئتا:
    ما به ورزشگاه بزرگی‌ می‌‌رویم. با انگیزه هستیم و می‌‌خواهیم بازی‌های خانه و خارج از خانه را ببریم. انوئتا زمین دشواری است. می‌‌خواهیم ببریم و پیشرفت کنیم.
    چطور است که خیلی‌ از بازیکنان مهم می‌‌خواهند از باشگاه بروند؟
    فکر نمی‌‌کنم. شرایط این بازیکنان متفاوت بوده است. یک بازیکن دوست نداشته رقابت کند و دیگری شاید برای پول رفته است. وقتی‌ کسی‌ می‌‌خواهد برود اجازه خروج می‌‌دهم زیرا چه انگیزه‌ای بزرگتر از بازی در بهترین تیم‌ دنیا؟ شرایط هر بازیکن متفاوت است. یکی‌ به همان دلیلی‌ که ژابی رفت از باشگاه می‌‌رود و دیگری به خاطر پول و دیگری به خاطر رقابت نکردن. اگر کسی‌ می‌‌خواهد برود جلو وی را نمی‌‌گیریم.
    آیا ایسکو جای رونالدو را می‌‌گیرد؟
    شاید ایسکو، شاید رونالدو و شاید خدیرا.
    رفتن دو بازیکن کلیدی:
    آیا شما نگران تعادل تیم‌ هستید؟ من نگران نیستم. ما به زمان نیاز داریم درست مانند سال گذاشته زیرا باید بازیکنان با پست خود خو بگیرند. تعادل تیم‌ مشکلی‌ ندارد. من انتقادات از مربی‌ را درک می‌‌کنم اما آنها از قهرمانی ما در چمپیونزلیگ مطمئن نبودند اما ما با جام به خانه برگشتیم. این تیم‌ لیاقت اعتماد به خود را دارد و آن را کسب کرده است. من این بازیکنان را می‌‌شناسم و با شخصیت آنها آشنا هستم. این بازیکنان به اعتماد نیاز دارند.
    بهترین ترکیب:
    من ترکیب خوبی‌ دارم که می‌‌خواهد رقابت کند و سه‌ بازیکن عالی‌ به آن اضافه شده است. ترکیب بهبود پیدا کرده است و ما از سال گذشته بهتر کار می‌‌کنیم.
    تعویض کروس و آلونسو:
    پس از خرید کروس ترکیب از نظر کیفی‌ افزایش پیدا کرد. ما با هافبکی قرارداد بستیم که در دسترس بود. پس از آلونسو که ما را سوپرایز کرد با ایارامندی و کروس به کار خود ادامه می‌‌دهیم.
    صحبت‌هایی در مورد خرید فالکائو و نگردو وجود دارد:
    آیا این پست نیاز به تقویت شدن دارد؟ من نیازی احساس نمی‌‌کنم. بازار اول سپتامبر بسته می‌‌شود و تا آن روز هر چیزی ممکن است. ما به بازیکنی در آنجا نیاز نداریم. اگر ترکیب با خرید یک بازیکن بهبود پیدا کرد، رقابتی تر خواهد شد.
    انتقالات:
    تصمیمات با هم گرفته شده است. تصمیمات نظر جمع است. من عادت دارم که مشورت کنم و در مادرید هم به آن عادت کرده ام. در پایان این رئال است که جام‌ها را می‌‌برد.

11. 2 کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

13. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 307 از 700 نخستنخست ... 207257297305306307308309317357407 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 122 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 122 مهمان ها)