صفحه 317 از 700 نخستنخست ... 217267307315316317318319327367417 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,161 به 3,170 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    عنجلوتی بی عرضه
    مثل مجسمه میمونه بدبخت

فوق حرفه ای
    رسمی:چیچاریتو به رئال مادرید پیوست

فوق حرفه ای
    چیچاریتو و پرز در باشگاه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    اینقدر عصبانیم که نمیدونم باید چی بگم...

از دست پرز و آنجلوتی بی بخار کفرم در اومده...

وقتی میریم جلوی تیمی که به راحتی میشد 6 تاییش کنیم، 4 تا میخوریم، بقیه فصل و اروپا رو چی کار میخوایم بکنیم؟ درسته با یه بازی نمیشه قضاوت کرد ولی آنجلوتی نشون داد تلاشی هم برای درست کردن تیم نمیخواد بکنه... آوردن چیچارتو هم به صورت ضمنی اینو تایید میکنه

حرفه ای
    دیشب گفتم بازم تاکید می کنم نمیشه به ترکیب کروس - مودریچ - خامس امید داشت... این ترکیب جلوی تیمهایی که حمله شون تعطیله شاید جواب بده ولی تو بقیه موارد کاملا به مشکل میخوریم...
    دیشب کاملا معلوم بود هیچ کس جلوی دفاع نیست که توپ ها رو جمع کنه، بازی خط هافبک حریف خراب کنه... راموس همش میومد جلو این کارو انجام بده که جاش خالی میموند...
    رفتن ژابی خیلی به ضررمون میشه...
    تو فاز تهاجمی هم که خامس کاملا تعطیله... با اختلاف بدترین خریدیه که به یاد دارم... شاید بتونه با تیم هماهنگ شه ولی تا اون موقع تمام جامها رو از دست دادیم...

دیشب هم هر دو تا تعویض آنجلوتی افتضاح بود... مودریچ که سگش به خامس میارزه رو کشید بیرون خدیرا رو آورد تو ولی معلوم نبود اصلا وظیفه ش چیه، در حالی که میشد خامس که اینقدر فاجعه بود بکشه بیرون، خدیرا رو بذاره جلوی دفاع، کروس یا مودریچ یا ایسکو رو یه خط بیاره جلو...
    موقعی که آربلوا داشت آماده میشد گفتم شاید میخواد خامسُ بکشه بیرون، کارواخالُ ببره تو پست هافبک راست، آربلوا رو بذاره دفاع راست که بازم این کارُ نکرد...
    کلا گذاشتن بیل تو بال چپ هم اشتباه بود، اگه میذاشتش راست خیلی بیشتر میتونست تاثیر بذاره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    اینقدر عصبانیم که نمیدونم باید چی بگم...

از دست پرز و آنجلوتی بی بخار کفرم در اومده...

وقتی میریم جلوی تیمی که به راحتی میشد 6 تاییش کنیم، 4 تا میخوریم، بقیه فصل و اروپا رو چی کار میخوایم بکنیم؟ درسته با یه بازی نمیشه قضاوت کرد ولی آنجلوتی نشون داد تلاشی هم برای درست کردن تیم نمیخواد بکنه... آوردن چیچارتو هم به صورت ضمنی اینو تایید میکنه
    نمیدونم چرا حداقل وراتی رو نخریدیم
    ژابی هم بد نامردی کرد بد موقعی رفت دست باشگاه رو گذاشت تو پوست گردو

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    دیشب گفتم بازم تاکید می کنم نمیشه به ترکیب کروس - مودریچ - خامس امید داشت... این ترکیب جلوی تیمهایی که حمله شون تعطیله شاید جواب بده ولی تو بقیه موارد کاملا به مشکل میخوریم...
    دیشب کاملا معلوم بود هیچ کس جلوی دفاع نیست که توپ ها رو جمع کنه، بازی خط هافبک حریف خراب کنه... راموس همش میومد جلو این کارو انجام بده که جاش خالی میموند...
    رفتن ژابی خیلی به ضررمون میشه...
    تو فاز تهاجمی هم که خامس کاملا تعطیله... با اختلاف بدترین خریدیه که به یاد دارم... شاید بتونه با تیم هماهنگ شه ولی تا اون موقع تمام جامها رو از دست دادیم...

دیشب هم هر دو تا تعویض آنجلوتی افتضاح بود... مودریچ که سگش به خامس میارزه رو کشید بیرون خدیرا رو آورد تو ولی معلوم نبود اصلا وظیفه ش چیه، در حالی که میشد خامس که اینقدر فاجعه بود بکشه بیرون، خدیرا رو بذاره جلوی دفاع، کروس یا مودریچ یا ایسکو رو یه خط بیاره جلو...
    موقعی که آربلوا داشت آماده میشد گفتم شاید میخواد خامسُ بکشه بیرون، کارواخالُ ببره تو پست هافبک راست، آربلوا رو بذاره دفاع راست که بازم این کارُ نکرد...
    کلا گذاشتن بیل تو بال چپ هم اشتباه بود، اگه میذاشتش راست خیلی بیشتر میتونست تاثیر بذاره
    فقط انچلوتی میتونه وقتی 4 گل خوردیم اربلوا رو بیاره تو زمین

فوق حرفه ای
    یعنی تعویضاش تو حلق دخترش

فوق حرفه ای
    چرچی رفت اتلتیکو یا ابرفرض اینا چه تیمی شدن

فوق حرفه ای
    چیچاریتو در سانتیاگو

صفحه 317 از 700 نخستنخست ... 217267307315316317318319327367417 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 94 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 94 مهمان ها)