عنجلوتی بی عرضه
مثل مجسمه میمونه بدبخت
عنجلوتی بی عرضه
مثل مجسمه میمونه بدبخت
رسمی:چیچاریتو به رئال مادرید پیوست
چیچاریتو و پرز در باشگاه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر عصبانیم که نمیدونم باید چی بگم...
از دست پرز و آنجلوتی بی بخار کفرم در اومده...
وقتی میریم جلوی تیمی که به راحتی میشد 6 تاییش کنیم، 4 تا میخوریم، بقیه فصل و اروپا رو چی کار میخوایم بکنیم؟ درسته با یه بازی نمیشه قضاوت کرد ولی آنجلوتی نشون داد تلاشی هم برای درست کردن تیم نمیخواد بکنه... آوردن چیچارتو هم به صورت ضمنی اینو تایید میکنه
دیشب گفتم بازم تاکید می کنم نمیشه به ترکیب کروس - مودریچ - خامس امید داشت... این ترکیب جلوی تیمهایی که حمله شون تعطیله شاید جواب بده ولی تو بقیه موارد کاملا به مشکل میخوریم...
دیشب کاملا معلوم بود هیچ کس جلوی دفاع نیست که توپ ها رو جمع کنه، بازی خط هافبک حریف خراب کنه... راموس همش میومد جلو این کارو انجام بده که جاش خالی میموند...
رفتن ژابی خیلی به ضررمون میشه...
تو فاز تهاجمی هم که خامس کاملا تعطیله... با اختلاف بدترین خریدیه که به یاد دارم... شاید بتونه با تیم هماهنگ شه ولی تا اون موقع تمام جامها رو از دست دادیم...
دیشب هم هر دو تا تعویض آنجلوتی افتضاح بود... مودریچ که سگش به خامس میارزه رو کشید بیرون خدیرا رو آورد تو ولی معلوم نبود اصلا وظیفه ش چیه، در حالی که میشد خامس که اینقدر فاجعه بود بکشه بیرون، خدیرا رو بذاره جلوی دفاع، کروس یا مودریچ یا ایسکو رو یه خط بیاره جلو...
موقعی که آربلوا داشت آماده میشد گفتم شاید میخواد خامسُ بکشه بیرون، کارواخالُ ببره تو پست هافبک راست، آربلوا رو بذاره دفاع راست که بازم این کارُ نکرد...
کلا گذاشتن بیل تو بال چپ هم اشتباه بود، اگه میذاشتش راست خیلی بیشتر میتونست تاثیر بذاره
چرچی رفت اتلتیکو یا ابرفرض اینا چه تیمی شدن
در حال حاضر 92 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 92 مهمان ها)