صفحه 319 از 700 نخستنخست ... 219269309317318319320321329369419 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,181 به 3,190 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    فوقش تمدید نمیکرد... تا آخر قراردادش نگهش میداشت که بهتر بود
    نمیشه وحید خدایی تو بقیه موارد ریدم تو پرز اما تو قضیه ژابی تقصیری بهش نیست خود بازیکن میخواد بره قضیش مثه اوزیل و انخل نبود
    ولی از ژابی ناراحت شدم بد موقعی رفت اونم پیش دشمن قدیمی دشمنی که دست کمی از غارسا نداره

فوق حرفه ای
    راموس دیشب خوب بود... اگه شعورش میرسید باید په په رو میکشید بیرون
    کارواخال شب بدش بود... همیشه اینطوری نیست بدبخت... مارسلو باید یکی باشه همیشه پشت سرشو جمع کنه
    په په تو بازی با دورتموندم همینطوری رید که 4 تا خوردیم یادته
    رو گل سوم راموس مقصر بود اگه سر جاش می موند نمیتونستن بیان محوطه جریمه ما

انتظارم از ایکر هم بیشتر بود بعد از فینال سی ال و جام جهانی میترسه از دروازه بیاد بیرون کاملا مشخصه وگرنه میتونست شیرجه بزنه رو توپ یا زاویه رو واسه گل چهرام تنگ کنه هندش بود دیوث
    ایکر یه دروازبان معمولی نیست که این طوری گل بخوره هر چند رو هیچ گلی مقصر نبود

فوق حرفه ای
    گل از توافق رویس با آرسنال خبر داده . این درحالیه که بیلد آلمان دیروز گفته بود احتمالا رویس به رئال میاد .

فوق حرفه ای
    ه نظر نمی رسد که در شش ساعت باقی مانده تا پایان فصل نقل و انتقالات اتفاق چندان عجیبی رخ بدهد. در حقیقت مسئولان رئال می گویند که قرار نیست که مراسم معارفه جدیدی در برنابئو معارفه شود و به احتمال زیاد ترکیب بیست و دو نفره رئال با حضور چیچاریتو بسته می شود.

فوق حرفه ای
    خاویر چیچاریتو هرناندز دوشنبه در سالن کنفرانس برنابئو به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید معارفه شد و پاسخ سوالات را داد. فرصت :” فقط همین را می توانم بگویم که خیلی هیجان زده هستم و از باشگاه رئال متشکرم که به سراغ خرید من آمد. هیچ بازیکنی در دنیا نیست که نتواند بگوید این یک رویاست. اگر حخرف دیگری بزند دروغ گفته است. امیدوارم همه چیز خوب پیش برود.”

حضور در رئال :” سعی می کنم به توقیت رئال کمک کنم ، ه هیجان زده هستم. اهداف زیدی در سر دارم اما می دانم که کرا آسانی ندارم. همه کار می کنم که این باشگاه تبدیل به یک باشگاه موفق ت شود. امیدوارم که جامهای زیدی در پیش باشد.”
    یک رویا:” این یک رویاست که به تحقق بپیوست. به عنوان یک مکزیکی و یک منچستری همه کار می کنم تا از این تجربه لذت ببرم.”

روزهای خوش آمریکای لاتین:” ما مثل همه هستیم، دو چشم و دو پا داریم. افرادی هستیم که رویاهایمان بارمیان حائز اهمیتا بسیاری است و برایش تلاش می کنیم. بهترین تلاش خود را انجام می دهیم و رویاهایی در سر داریم. می دانیم که محدودیتی برای ما وجود ندارد.”

پیغام هواداران در مکزیک : از کسانی که از من حمایت کردند سپاسگزاری می کنم. سعی می کنم که بهترین عملکردم را در این باشگاه داشته باشم. چیچاریتویی را خواهید دید که با تمام وجودش تلاش می کند. امیدوارم این باشگاه به پیشرفت ادامه بدهد.”
    اولین بازی مقابل اتلتیکو ؟ ” این یک شرایط جالب است. چالش ها و رویاهایی در کوته و بلندمدت وجود دارند اما باید ساده نگریست. این یک فرصت بزرگ است تا فوتبال بازی کنم و لذت ببرم. تنها کاری که می توانم از ته قلب انجام دهم این است که تلاش کنم و لذت ببرم. در کنار بهترین های دنیا هستم و می توانم پیشرفت کنم و برای این پیراهن انرژی بگذارم.”

با آنجلوتی صحبت کردید ؟ ” زمان خیلی کمی برای این کار داشتم. تست پزشکی را پشت سر گذاشتم و خیلی کم و کوتاه صحبت رکیدم . از من پرسید که حالم چطور است و گفتم خوشحال هستم. با هم خوش و بش کردیم.”

ابهامات در مورد خودش :” پارسال سال بدی برای همه بود، نه فقط برای یک بازیکن . اما بازیکن متفاوتی را از جانب من خواهید دید که درون و بیرون زمین همه تلاشش را انجا ممی دهد. این جا در خدمت تیم خواهم بود. همه بازیکنان تلاش خود را انجام می دهند تا جامها را ببرند.”

با هموطنت هوگو سانچز حصبت کردی ؟ ” متاسفانه راه ما از هم جدا بوده است. زمان برای تقابل با همدیگر نداشتیم. دوست داشتم در مورد دوران حضور هوگو در رئال ب او صحبت می کردم اما امکانش پیش نیامد.”

چند گل می زنی ؟ ” هرگز در زندگی ام رقم تعیین نکردم. گل حاصل تلاش همه ست. مهاجمنان در این جا خواهند بود اما این حاصل تلاش همه است. اما رفتار من دست خودم است. سعی می کنم خوشحال و با انگیزه باشم و با صد در صد قوا ظاهر شوم.”

نیمکت نشینی را می پذیری ؟ ” وقتی پیشنهاد رئال را فهمیدم با خوشحالی همه چیز را پذیرفتم. آمدم تا به تیم کمک کنم. خوش شانس هستم و از هر فرصتی که در اختیارم قرار بگیرد استفاده می کنم.”

چیچاریتو چگونه بازیکنی خواهد بود ؟ ” کسی نیستم که حد و مرز برای خودم تعیین کنم. حد اعلا وجود ندارد اما باید به دنبالش بود. باید کمترین اتشباه را انجام بدهم. کمی شادی را کم داشته ام و می توانم آن را بدست بیاورم.”

از شکست به سوسیه داد متهجب شدی ؟ ” هیچ تیمی دوست ندارد ببازد اما من بازیکن فوتبال هستم و این اتفاقات در فوتبل رخ می دهند. وقتی تیمی در این سطح بازی می کند، این رقابت ها به وجود می آیند. در کشور من مسابقات لیگ یک مسابقات کوتاه هستند اما در این جا یک ماراتن برگزار می وشد و راه زیادی در پیش است.”

از لیگ انگلیس تا لالیگا :” وقتی به انگلیس رفتم همه شک داشتند چرا که نه بلند بودم و نه نیرومند. این جا نیز همین طور ست. باید ب صد در صد قوا تلاش کنم و بهترین های دنیا کمکم خواهند کرد.”

هشتمین مکزیکی لالیگا :” خدا را شکر می کنم که این فرصت را داشتم تا به اروپا بیایم. بازیکنان با کیفیتی ین جا هستند.”

رویای درازمدت :” وقتی به منچستر رفتم رویاهایی داشتم اما مهم حا است . باید با اتلتیکو شروع کرد. همه تلاش خود را انجام می دهیم.”

پس از بازی دیروز چطور می توانید به تیم کم ککنید ؟ ” باید تلای ویژه ای داشته باشم و به بهترین شکل به تیم جدیدم کمک کنم.”

در اسپانیا کدام تیم را دوست داری ؟ ” رئال مادرید . این سوال را در انگیس هم از من پرسیدند. در مکزیک لیگ ما بهترین لیگ نیست و به همین خاطر هیچ تیمی نیست که در آن جا لیگ اسپانیا و تاریخچه رئال را نداند.”

فوق حرفه ای
    با اومدن چیچاریتو رسما شدیم تیم بیبی فیس و بچه خوشگلا

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    په په تو بازی با دورتموندم همینطوری رید که 4 تا خوردیم یادته
    رو گل سوم راموس مقصر بود اگه سر جاش می موند نمیتونستن بیان محوطه جریمه ما

انتظارم از ایکر هم بیشتر بود بعد از فینال سی ال و جام جهانی میترسه از دروازه بیاد بیرون کاملا مشخصه وگرنه میتونست شیرجه بزنه رو توپ یا زاویه رو واسه گل چهرام تنگ کنه هندش بود دیوث
    ایکر یه دروازبان معمولی نیست که این طوری گل بخوره هر چند رو هیچ گلی مقصر نبود
    رو گل سوم اگه هافبک دفاعی تخصصی داشتیم، راموس مجبور نمیشد بیاد کنار مارسلو پوشش بده، اونجا وظیفه هافبک دفاعیه بیاد ....
    ایکر هم بیچارش کردن بدبخت... امیدوارم به مرور حل بشه

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    گل از توافق رویس با آرسنال خبر داده . این درحالیه که بیلد آلمان دیروز گفته بود احتمالا رویس به رئال میاد .
    از همین میترسم اینم از دستمون بره

فوق حرفه ای
    رو گل سوم اگه هافبک دفاعی تخصصی داشتیم، راموس مجبور نمیشد بیاد کنار مارسلو پوشش بده، اونجا وظیفه هافبک دفاعیه بیاد ....
    ایکر هم بیچارش کردن بدبخت... امیدوارم به مرور حل بشه
    حامد فلاح یه متن گذاشته پر از سانسور توماس رونکرو خیلی به ایکر حمله کرده ولی این سانسور کرده یارو زیرش اومده کامنت گذاشته اصل ترجمه رو نوشته دروازبانی که بزور گل میخورد 5 دستکش طلایی داره و هر توپی اومد نه نگفت این ایکره نه یه دروازبان معمولی

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

چیچاریتو هرناندز، بعد از اینکه امروز به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید معرفی شد، انتقال قرضی به پایتخت اسپانیا را "رؤیایی" توصیف کرد.

رئـال مادرید: "هیچکس نمی تواند این را انکار کند که بازی در باشگاهی مثل رئال مادرید یک رؤیا است؛ من به اینجا آمده ام تا تأثیر گذار باشم."

کسب جایگاهی در ترکیب تیم: "من بهترین عملکرد خود را ارائه خواهم کرد تا این باشگاه در داخل و خارج از زمین موفق تر باشد."

یک نیمکت نشین با کیفیت: "من قبول کردم که بازیکن رئال مادرید شوم."

محدودیت آمریکای لاتین: "همه ما می خواهیم در چیزی که راجع به آن پر شور هستیم، موفق شویم - هامس، کیلور و من در این زمینه هیچ تفاوتی نداریم. برای ما، هیچ محدودیتی وجود ندارد. پیوستن به رئال مادرید تنها برای بازیکنی از آمریکا انتقال بزرگی نیست؛ بلکه برای تمام بازیکنان دنیا اتفاقی بزرگ محسوب می شود."

هوگو سانچز: "او در طول زمان حضورش در این فوق العاده خوب ظاهر شد اما من فرد متفاوتی هستم و تنها می توانم قول دهم که بهترین عملکردم را ارائه خواهم کرد. آنچه که شما خواهید دید، بازیکنی کاملاً متعهد و در اختیار تیم خواهد بود."

آیا او توصیه ای برای شما داشته است؟ "من با هوگو صحبت نکرده ام. من هنوز فرصت ملاقات با او را به دست نیاورده ام اما همه می دانند که او چه معنایی برای این باشگاه دارد."

رغبت برای دربی: "من هرگز به این موضوع فکر نکرده ام که در اولین بازی خود گلزنی خواهم کرد؛ این برای من یک فرصت است تا کاری که از آن بیشترین لذت را می برم، انجام دهم - و آن فوتبال بازی کردن است."

آنچلوتی: "من تاکنون فرصت صحبت کردن با او را به دست نیاورده بودم اما امروز باعث افتخار بود که گفتگویی کوتاه با وی داشته باشم."

قول گلزنی: "من هرگز چنین قول هایی نمی دهم؛ گل ها نتیجه چگونه بازی کردن تیم است. آنچه که اهمیت دارد، پیروزی رئال مادرید است نه اینکه چه کسی گلزنی می کند. آنچه که در اختیار من است، این است که مطمئن شوم نگرش درستی دارم و کاملاً با انگیزه به اینجا آمده ام. می دانم که پوشیدن این پیراهن چه معنایی دارد - هر بازیکنی شانس بازی کردن برای رئال مادرید را به دست نمی آورد."

شکست در آنوئتا: "هیچکس شکست را دوست ندارد. از وقتی جام جهانی تمام شده است، بازیکنان فرصت کمی برای استراحت داشته اند. اینجا در اروپا، رقابتهای لیگ به مانندیک ماراتن هستند تا یک دو سرعت 50 متر."

لیگ برتر: "با وجود اینکه نه قد بلند بودم و نه قدرت بدنی بالایی داشتم، در آنجا جا افتاده بودم. امیدوارم که در اینجا هم به همان خوبی هماهنگ شوم."

فرصت طلائی: "کمال وجود دارد اما شما باید به دنبال آن باشید. من با تمام هیجان دنیا به اینجا آمده ام. من به چنین انتقالی نیاز داشتم؛ اینجا در رئال مادرید توقع 100 درصد از شما دارند."

صفحه 319 از 700 نخستنخست ... 219269309317318319320321329369419 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 76 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 76 مهمان ها)