نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: >>>>> خبر های تصویری و کوتاه <<<<

نیمه فعال

Arrow >>>>> خبر های تصویری و کوتاه <<<<

سلام دوستهاى مهربونم
    امروز طی جلسه ای با ریاست گروه های بین المللی پرشیا , آقای علی نجفی من بعنوان نایب رییس بخش امور بانوان منصوب شدم که این گروه در جدیدترین اقدام خود یکی از بزرگترین برنامه های ورزشی تاریخ کشور را در تهران برگزار خواهد کرد .
    برنامه ای برای علاقمندان به ورزش و تناسب اندام با حضور اسطوره تکرار نشدنی ورزش جهان "رونی کلمن" و سنگین وزن ترین قهرمان زیبایی اندام جهان "بیگ رمی"
    این برنامه در تاریخ سوم و چهارم اردیبهشت ماه برگزار میگردد.

---

سحر دولتشاهی با انتشار تصویر زیر در صفحه شخصی اش نوشت: سیزده بدر با همکارای عزیز، محمدرضا غفاری و ستاره پسیانی در سرکار.

---

صابر ابر در اینستاگرامش ادامه داده: خداروشكر كه هستين، كه انقدر پر مهرين. دوستتون دارم و اميدوارم هميشه عاشق باشين و عشقتون پايانش باز باشه و جاری. اينم عكسي كه خواسته بودين، من و بهترين هاي ايران.

---

گرد و خاک غول آمریکایی در ایران

---

نیوشا ضیغمی که به ایتالیا سفر کرده است در توضیح عکس زیر نوشت: اينجا آمفي تاتر كولوسئوم در رم' يكي از بزرگترينها و باشكوهترين ساخته هاي دست انسان در زمان هاي بسيار دور'زيبا و با شكوه در نظر اول' اما كمي عميق تر فكر ميكنم چشمهايم را ميبندم و تصور ميكنم عظمتي كه با برده داري بنا شد ' و شاهد چه ترسها و چه وحشتها برهزاران انسان بي گناه بود و چه فجايع و وحشيگريهايي را به خود ديد. اما در همان زمان در جهان تخت جمشيدي بود كه مهد مهر و آشتي تمام جهان بود و پايگاه صلح همه عالم و بناي عظيمش را كساني بنا كردند كه مزد كارشان را ميگرفتند و برده داري در كار نبود ' اين است پيشينه پدران ما ' هزار بار بيش از پيش ميبالم به ايراني بودنم

2. 5 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    حال ما را از کسی پرسیده ای؟ **** مثل ما بال و پرت را چیده ای؟
    حسرت پرواز داری در قفس؟ **** می کشی مشکل در این دنیا نفس؟
    سادگی هایت برایت تنگ نیست؟**** رنگ بی رنگیت اسیر رنگ نیست؟
    رنگ دنیایت هنوزم آبی است؟**** آسمان باورت مهتابی است؟
    هرکجایی شعر باران را بخوان**** ساده باش و باز هم کودک بمان
    باز باران با ترانه ، گریه کن!**** کودکی تو، کودکانه گریه کن!
    ای رفیق روز های گرم و سرد**** سادگی هایم به سویم باز گرد!

4. کاربر مقابل از YAS عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    احمد مهرانفر با انتشار عکس زیر در اینستاگرامش از علاقه مندان به بازی به جای دوقلوها دعوت به همکاری کرد!

---

خسرو حیدری ملی پوش باشگاه استقلال تهران در کنار همسرش

6. 2 کاربر مقابل از omidha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    مهناز افشار با انتشار عکس زیر نوشت: سلام و شبتون بخير عشق يعني حالت خوب باشه ديالوگ از فيلم سينمايي پل چوبي ( كارگردان اقاي مهدي كرم پور ) ( عكس :در كنار دو عزيز آقايان مهران مديري و بهرام رادان )

----

بهنوش بختیاری با انتشار عکس زیر در صفحه اجتماعی اش نوشت: امروز برنامه خندوانه..باور کنید تاثیر انرژی مثبت رو به واقع دیدم..سرشار از شعف شدم..و آدرنالین فوران در وجودم..واقعا چقدر این برنامه فرهنگ خوبیو به مردم عزیز و سختی کشیده ما انتقال میده..چقدر خنده و حال خوب روی اطرافیان جلوه زیبایی داره..احساس کردم رفتم به یک عروسی با شکوه..انقدر که بهم خوش گذشت و انقدر که افراد انتخاب شده درست و مثبت بودن..از هیجان زیاد کتف راستم گرفته و به سختی رو صحنه بازی کردم..توروخدا اگه حالتون بده با خوشحالی و حرفای خوب میزون بشید..من به نوبه خودم از آقای رامبد جوان تشکر میکنم..و بی نهایت..بی نهایت لذت بردم..از خنده چلمبه شدم..و تا همین الانم اثرش هست..الکیم نبود. .شاهکار بود امروز..درود بر خندوانه..زمان پخشش رو اطلاع رسانی می کنیم. ..یاعلی

---

---

کامران نجف‌زاده با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرام، یاد یکی از نوستالژی‌های دهه ۶۰ و ۷۰ را زنده کرد. این خبرنگار و مجری تلویزیون با انتشار عکسی از آدامس love is یادی از گذشته‌ها کرده است.

نیمه فعال
    پیمان معادی این عکس را در اینستاگرام منتشر کرده و نوشته: «در انتظار...»

---

---

---

تنیس‌‌باز ایرانی الاصل فرانسه، عکسی از خود در ماشین فراری منتشر کرده و توضیحی برای آن ننوشته است. ارغوان رضایی شماره 15 سابق تنیس زنان، همچنان در حال تمرین است تا به میادین بازگردد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)