نوشته اصلی توسط blac چشام ندید فدای سرت من خوندم گفتم چی میگه چک ندارم یا شک ندارم کدومش درسته
ASHKAN0936
نوشته اصلی توسط Hosein333 فقط اینم بهتون بگم اسپیکرتون باید خوب باشه تا تفاوت فرمت هارو بدونید بین ویو و فلک و غیره دقیقا حسین. ولی مهمتر از اون کارت صدا هست.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط mohammadho3in فدای سرت من خوندم گفتم چی میگه چک ندارم یا شک ندارم کدومش درسته هردو درسته محمد حسین چی شد کامینگ سون بزنم البومو تو تاپیک یا نه
نوشته اصلی توسط KamkarDel دقیقا حسین. ولی مهمتر از اون کارت صدا هست. اره یادم رفت اونو بگم افرین
نوشته اصلی توسط Hosein333 هردو درسته محمد حسین چی شد کامینگ سون بزنم البومو تو تاپیک یا نه نه بابا نگفت هادی حل میشه با این نرم افزار که دارم یا نه نمیاد توضیح بده
نوشته اصلی توسط Hosein333 هردو درسته محمد حسین چی شد کامینگ سون بزنم البومو تو تاپیک یا نه کی شده هر دو درسته چک درسته به نظر شما جز موزیک باران چک ندارم یعنی چی
ASHKAN0936, KamkarDel
محمدحسین گزینه ی PCM رو بزن.
نوشته اصلی توسط mohammadho3in نه بابا نگفت هادی حل میشه با این نرم افزار که دارم یا نه نمیاد توضیح بده تو یه اهنگ با همون برنامه خودت تست کن همه ی ویو هارو امتحان کن بعد با همین برنامه spek نتیجه رو برام اسکرین بگیر بفرست ببینم کدومش بالاتر درمیاد
میدونم یعنی حله بزنم دیگه کاری نداره تموم میشه
نوشته اصلی توسط KamkarDel محمدحسین گزینه ی PCM رو بزن. اره اول wave pcm رو بزن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 42 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن