فایل های همراه دی وی دی پاک شده فک کنم مال اون باشه
من برای ایم جور فایل دی وی دی ها روی فولدر کلیک راست می کنم و play با جت آدیو می کنم همیشه جواب می ده و برای (Moein DVD 1 - Music Video) هم کاملا جواب داد و کاملا درست کار می کنه.
هادی جان دوست عزیز ، به نظر من تعداد پارتهای هر dvd رو اگه بیشتر کنی بهتره -
البته نه برای این دی وی دی (چون دوستان تعدادی پارتها رو دانلود کرده اند) - برای dvdهای آتی میگم اگه لطف کنی خواستی آپ کنی - اینجوری هم مدت زمان کمتری برای اپلود هر پارت صرف میشه هم اینکه اگه قاط زد یا گیر کرد حجم کمتری اپلود شده و میشه دوباره از نو اپلود کرد . (مثلا یه فایل 400 مگی اگه تو 99 درصد گیر کنه! خیلی زور داره آپلود کردن دوبارش اما اگه حجمش کمتر باشه مثلا 100 مگ یا حتی کمتر میشه دوباره اپلودش کرد هر چند تعداد فایلها بیشتر میشه) ممنون از زحمات شما و دیگر آپلودرهای سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلتکس معین تکمیل شد
بعضی از بچه ها میان راحت دانلود میکنن اونوقت 1000 تومنم دلشون نمیاد کمک کنن میگن ما دانلود نمیکنیم
انگاری من دارم میبینم که کی واقعا دانلود میکنه به خاطر همین تعداد لجم میگیره که دیگه ادامه ندم خودتون دست به جیب مبارک کنید برید تهیه کنید
الکی فقط ادعا ..........
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)