نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: فست فود طهرانی های قدیم

  1. #1
    نیمه حرفه ای
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    نوشته ها
    8,921
    تشکر
    33,445
    تشکر شده : 13,100

    فست فود طهرانی های قدیم

    با وجود فرهنگ خوراکی که ما ایرانیان داریم چرا خوراک*های غیرایرانی ـکه گـاه بسیار هم ناسالم هستندـ جای خوراک*های اصیل ما ایرانی*ها را گرفته است؟ مشکل از آشپز است یا آن*که خوراک را می*خورد؟






    از خیابان نوفل لوشاتو که می*گذشتم پیرمردی را دیدم که بساطش را روی موتورش چیده بود. پرسیدم چه می*فروشی؟ شبیه به کباب*لقمه بود. گفت نامش «گل*کباب» است. در گوگل جستجو کردم چیزی نیافتم. گویا از یاد برده شده است؛ در هیاهوی فست*فودهایی که همه جای تهران را پر کرده*اند دیگر کسی نام «گل*کباب» که روزگاری فست*فود تهرانی*ها بود را نمی*شناسد.





    از عموسعید (فروشنده) که نزدیک به ۴٠ سال پیش پختن گل*کباب را آغاز کرده است روش تهیه*ی آن را پرسیدم: گوشت تازه*ی گوسفندی به همراه ادویه و نمک و فلفل. البته که فوت کوزه*گریش را رو نکرد. اما دست*کم می*دانیم مواد اصلی خوراکش سالم است، در برابر فست*فودهایی که سالیان سال است به ناسالم بودنشان آگاه هستیم.






    پرسش اینجاست که با وجود چنین فرهنگ خوراکی که ما ایرانیان داریم چرا خوراک*های غیرایرانی ـکه گـاه بسیار هم ناسالم هستندـ جای خوراک*های اصیل ما ایرانی*ها را گرفته است؟ مشکل از آشپز است یا آن*که خوراک را می*خورد؟











    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

  2. 4 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •