یک صخره نورد توانسته است گربه خانگی خود را به یک صخره نورد تبدیل کند تا همیشه همراه وی باشد.
گربهها حیوانات ماجراجویی هستند و گاهی قادر به حفظ تعادل در ارتفاعات هستند.
یک کوهنورد آمریکایی است که بیشتر اوقات خود را صرف بالا رفتن از صخرههای سنگی میکند و به این کار خیلی علاقه دارد؛ او همیشه با گربهاش «میلی» به صخرهنوردی میرود.
وی میگوید: گربه خانگی من در هر صعود با من همراه است البته سفر با گربه معایبی هم دارد اما «میلی» تا به حال خوب از پس این کار برآمده است و مانند گربههای دیگر علاقه زیادی به کشف مکانهای مختلف دارد و صخرهنوردی را نیز دوست دارد.
وی ادامه میدهد: وقتی سگی اطراف ما وجود دارد در کنارش میایستم اما باید یاد بگیرد از خود دفاع کند؛ «میلی» کمی نگران مارهاست البته تا کنون ماری مشاهده نکردیم، تنها با «میلی» مجبور هستم کمی آرامتر حرکت کنم تا بتواند به دنبالم بیاید.
در اینجا تصاویری از میلی و کرگ دو صخرهنورد جدایی ناپذیر را مشاهده میکنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]