نوشته اصلی توسط MaMaTiR لان چی شده؟کی داره کیو گول میماله شیخ و نوید دارن سر منو گول میمالن! بیاید سر حسین رو گول بمالیم
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 میدم فقط تو ادرستو بده نوید دعوا نکنید... صف رو رعایت کنید... یکی یکی بیاید بدید
MaMaTiR, mojtaba00222, Shahin
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نمیخوام شما دوتا دارید سر منو گول میمالید! سرشُ رانیتیدین میمالیم که معده ـت اذیت نشه
نوشته اصلی توسط pirana سرشُ رانیتیدین میمالیم که معده ـت اذیت نشه
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo انقدر حرف دادن رو نزنید بابا! الان فکر میکنن اینجا چه خبره اسم تاپیک رو یهو دیدین امیر تغییر داد نوشته اصلی توسط pirana تازه این که چیزی نیست... پای صحبتای لیلا نشستی ببینی اون چطوری رفته کی کرده؟ ببخشید یعنی چی شده؟ نوشته اصلی توسط mojtaba00222 عاقا جان حالا که خر تو خره بزارین من تو اوج از همتون خدافظی کنم یعنی تو بزها نمیشه خداحافظی کرد؟
mojtaba00222, pirana, Shahin
نوشته اصلی توسط MaMaTiR معلومِ عجله داری میخوای سر صف واستیا
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo انقدر حرف دادن رو نزنید بابا! الان فکر میکنن اینجا چه خبره هیچ خبری نیست... اینجا همه تحت حمایت منن
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo شیخ و نوید دارن سر منو گول میمالن! بیاید سر حسین رو گول بمالیم من ایجنت اینام..صابر میدونه نوشته اصلی توسط pirana دعوا نکنید... صف رو رعایت کنید... یکی یکی بیاید بدید این بالا زده نوشته اصلی توسط pirana معلومِ عجله داری میخوای سر صف واستیا من میرم شیخو برگردونم
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 عاقا جان حالا که خر تو خره بزارین من تو اوج از همتون خدافظی کنم جان شیخ اگه بذارم... اتفاقا الان که خر تو خره جای تو بالای مجلسِ
نوشته اصلی توسط pirana جان شیخ اگه بذارم... اتفاقا الان که خر تو خره جای تو بالای مجلسِ نه دادا دمت گرم خودت بشین بالا
MaMaTiR, pirana, Shahin
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن