نوشته اصلی توسط Peyman شانس آوردیم نگفتی کل سازمان رو عوض کنیم نوید سازمان رو عوض کرد
pirana
نوشته اصلی توسط pirana بالاخره یه دستی به آب میخوای برسونی که... من تضمین حق مالکیت نمیدما نترس ، من فتوسنتز میکنم ، کلا با جایی کار ندارم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
MaMaTiR, pirana
نوشته اصلی توسط Peyman اره دیگه ، امر فرمودین از آن منزلگاه نقل مکان کنیم ، این شد که الان اینجاییم اختیار داری ما دعوت کردیم شما قدم رنجه فرمودید
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط Peyman نوید دنبال بهونه بود که جور شد و انقلاب کرد نوید رو باید فرستاد اونجا که اونجاست
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نوید سازمان رو عوض کرد به نوید بگیم اگه از دستش بر میاد کل مدیریت رو عوض کنه ببینیم چی به چی میشه
نوشته اصلی توسط Peyman من خونه ی بابام هم شلوارمو در نمیاوردم که اینجا در بیارم نه دیگه اینجا اومدی باس دربیاری... تنها قانونش همینِ
نوشته اصلی توسط Peyman به نوید بگیم اگه از دستش بر میاد کل مدیریت رو عوض کنه ببینیم چی به چی میشه علا باید بره پادگان
نوشته اصلی توسط MaMaTiR قوانین دست و پای نویدو گرفته بودما که قوانین رو به تخ.م حساب کردیم اما نوید یهو دویید اومد اینجا من مرغ طوفانم... زیر بار حرف زور نمیرم
نوشته اصلی توسط pirana اختیار داری ما دعوت کردیم شما قدم رنجه فرمودید هر جا که اسم تو باشه من میام
نوشته اصلی توسط MaMaTiR برو پادگان بهت کافور بدن دانشگاه داد افاقه نکرد ترم 3 کارت سلف ـمُ سوزوندن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن