نوشته اصلی توسط rebasss فدا همه بشم که بیاد من بودن پاشین بریم اونور ؛ نوید خان بپاش بریم پسریم فکر کرده تاپیک زده خونه خریده
pirana
نوشته اصلی توسط Peyman بذار این عمو بفهمه وقتی اینطوری حرف میزنه تاپیکش میره به زباله دانی تاریخ میپیونده من که همینجا اسپم میدم ... اونجا برای خودشون خودش الان شیر فهم شد ؛حالا یه حرف دارم بهتون میزنما همتون به تخمتون گرفتین
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
MaMaTiR, pirana
نوشته اصلی توسط pirana آره راستی شماره ـتو بده تابستون میخوام بیام شمال نوشته اصلی توسط pirana صابر ناموسا کیـ*ـرمون نکنی جلو بچه ها بیا نوشته اصلی توسط MrCrow دوباره باید شماره و عکسم رو بزارم نوشته اصلی توسط pirana نگو نپرس چند... نوشته اصلی توسط pirana اینکه چیزی نیست کم کم سوی چشاتم برمیگرده خو نه سوی چشامو یه چی دیگه کم میکنه همون خنثی بهتره ! همگی ببینید من نقل و قول چند گانه بلدم بزرگ شدم
نوشته اصلی توسط rebasss خودش الان شیر فهم شد ؛حالا یه حرف دارم بهتون میزنما همتون به تخمتون گرفتین چشم مایی به نصف روز نکشیده 20 تا 30 تا رفت جلو این تاپیک... فکر کرده ملت واسه پستای تخ.می اون میرن تاپیک شادی.. خداییش من که 90% پستاشو رد میکنم بدون خوندن
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بکش شاید اثر کرد بذار برم خدمت شاید خودشون دادن
MaMaTiR, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss خودش الان شیر فهم شد ؛حالا یه حرف دارم بهتون میزنما همتون به تخمتون گرفتین من وقتی بهش میگم در مورد حرفت فکر کن میگه فکر کردم و به حرفم مطمئنم .... خلاصه که همین دیگه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR منکه اصن واسه اون نیومدم بیرون.. نوید دیدم نمیاد اومدم پیشش.. اگه قراره بریم همه با هم میریم
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط MrCrow از یه آدم بیسواد انتظار زیادی داری اختیار داری دکتر
نوشته اصلی توسط MrCrow صابر اومد خداییش دیگه احسان شورش درآورده بود پشت سر کسی حرف نزن عزیز من
نوشته اصلی توسط pirana عجب عادم خسته ای هستیا... از کندوان به پایینُ جنوب حساب میکنی نه؟ کندوان که ته جنوبه .... از سر خیابون به سمت تهران راه میافتم میگم دارم میرم جنوب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن