نوشته اصلی توسط pirana توام شماره ـتُ بده تابستون من از کرج میام بابل دنبالتون باهم میریم انزلی من احتمالا اردبیلم.. این پایان نامه لعنتی رو تموم نکردم
pirana
نوشته اصلی توسط Peyman من و احمد همیشه با هم میریم بیرون ... به به... دوستان چه دوستند
نوشته اصلی توسط Peyman با پولش میرم یه جفت کفش میخرم ، هم پول بنزین ندادم ، هم ورزش میکنم ، هم توی مسیر چهار تا از نعمت های خدا رو میبینم و شاید هم چیزی نصیبمون شد نعمت های الهی زا قدر بدانید
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط pirana توام شماره ـتُ بده تابستون من از کرج میام بابل دنبالتون باهم میریم انزلی 0910100 بقیشو حدس بزن خودت
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
MaMaTiR, pirana
نوشته اصلی توسط pirana توام شماره ـتُ بده تابستون من از کرج میام بابل دنبالتون باهم میریم انزلی از بجنورد تا بابل 500 تاس عمو نوید منم ببر !!! نوید یه ساعت زور زدی صابر راضی شد مفت از دستش دادی !
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یکی دیگه هم بود کم میاد... امیر نمیدونم چن 3و4 تا شماره تهش داشت احمد هم هست که خودت در جریانی اععع احمدم عشقم تیممون تکمیل شد تابستون انزلی هوار میشیم سر صابر
نوشته اصلی توسط pirana اععع احمدم عشقم تیممون تکمیل شد تابستون انزلی هوار میشیم سر صابر پس من چی ؟
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میگه مشکلاتتون حل شد میام
نوشته اصلی توسط pirana اععع احمدم عشقم تیممون تکمیل شد تابستون انزلی هوار میشیم سر صابر
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اگه قراره نریم اسمشو عوض میکنیم شما امر بفرما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن