نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo اصلا هرچی یونیسف بگه!!! یونیسف غلط کرده نوشته اصلی توسط mojtaba00222 دهنتون سرویس من یه ساعته دارم واسه کی نقل میگیرم تو اون تاپیک تلاش کن
mojtaba00222, pirana, Shahin
دانلود نمیشه که
خصوصی
mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط pirana به تو چه؟ آغازگر این حرکت انقلابی تو بودی کاربر shahin-ronaldo@ تشکر نمیزنیا نــــــــــــه... من منظورم هواس من که مخالف کوچ بودم .. همه میتونن استفاده کنن از تاپیکا.. دلیل نداره هرکی تاپیک رو استارت زد مدیر باشه هواش خطر داره
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo رفتم صفحه های قبلی هم تشکر زدم! اون اولی ها مونده اونم میزنم قول میدم! منو تنها نذار باریکلا خوشم میاد از حسین حساب میبری... جایزه ـت امسال واست خارک میفرستم
MaMaTiR, mojtaba00222
نوشته اصلی توسط kashki دانلود نمیشه که تاپیک قدیمیِ یحتمل کلیپ پریده... امشب بیا بریم لشکر هم یه فلاف میزنیم هم کلیپُ بهت نشون میدم
kashki, MaMaTiR, mojtaba00222
نوشته اصلی توسط pirana باریکلا خوشم میاد از حسین حساب میبری... جایزه ـت امسال واست خارک میفرستم مرسی من به حسین خیلی ارادت دارم
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من که مخالف کوچ بودم .. همه میتونن استفاده کنن از تاپیکا.. دلیل نداره هرکی تاپیک رو استارت زد مدیر باشه هواش خطر داره گاهی باید کوچ کرد... مثل بانو گوگوش
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo مرسی من به حسین خیلی ارادت دارم شاهین بی شوخی آدرس بده امسال حتما حتما میخوام واست خارک بفرستم
نوشته اصلی توسط pirana شاهین بی شوخی آدرس بده امسال حتما حتما میخوام واست خارک بفرستم من راضی به زحمتت نیستم! یه بار میام اهواز انشالله همونجا داغ داغ خارک میزنم!!!!
نوشته اصلی توسط pirana شاهین بی شوخی آدرس بده امسال حتما حتما میخوام واست خارک بفرستم الکی میگه میخواد گولت بزنه
MaMaTiR, pirana, Shahin
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن