نوشته اصلی توسط Peyman نه دارم ج خواب برای شب ردیف میکنم فوش بنویس... واژه رزرو پاسخگو نیست
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط Peyman نه دارم ج خواب برای شب ردیف میکنم اتاقتو عوض کردی پس
pirana
نوشته اصلی توسط pirana خوش اومدی اسطوره ی عکاسی از خوراکی های خوشمزه تو نمیخوای برای تاپیکت قانون وضع کنی ؟؟؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
MaMaTiR, pirana
نوشته اصلی توسط pirana ینی میگی از تکنیک زیر ارگی استاد فسنقری الهام بگیرم؟ هرجوری واردی وارد شو
نوشته اصلی توسط Peyman 2 ساعت نبودماااا .. ولی خوب شد ... نقل انتقال دادین یکم تنوع شد چاکریم... منزل خودتونِ... شلوارتُ در بیار راحت باش
نوشته اصلی توسط pirana فوش بنویس... واژه رزرو پاسخگو نیست رزرو چیه بابا ، همینجا دراز میکشم تا شب
نوشته اصلی توسط Peyman 2 ساعت نبودماااا .. ولی خوب شد ... نقل انتقال دادین یکم تنوع شد گفتیم اتاق کار رو عوض کنیم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فریباشونم از عقب و جلو زدگی داره زدگی داشته باشه ولی خوب نگه داشته باشه اشکالی نداره... مهم زیربندی ـشِ که باس رو فرم باشه
نوشته اصلی توسط Peyman تو نمیخوای برای تاپیکت قانون وضع کنی ؟؟؟ نه اینجا همه چی آزادِ حتی تجاوز به عنف
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اتاقتو عوض کردی پس اره دیگه ، امر فرمودین از آن منزلگاه نقل مکان کنیم ، این شد که الان اینجاییم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن