نوشته اصلی توسط pirana زدگی داشته باشه ولی خوب نگه داشته باشه اشکالی نداره... مهم زیربندی ـشِ که باس رو فرم باشه به کاوش ادامه بده
pirana
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هرجوری واردی وارد شو الان تو شرایطی نیستم که زیاد از خودم خلاقیت نشون بدم... فقط دنبال سوراخم
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط pirana چاکریم... منزل خودتونِ... شلوارتُ در بیار راحت باش من خونه ی بابام هم شلوارمو در نمیاوردم که اینجا در بیارم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
MaMaTiR, pirana
نوشته اصلی توسط Peyman اره دیگه ، امر فرمودین از آن منزلگاه نقل مکان کنیم ، این شد که الان اینجاییم قوانین دست و پای نویدو گرفته بودما که قوانین رو به تخ.م حساب کردیم اما نوید یهو دویید اومد اینجا
نوشته اصلی توسط pirana نه اینجا همه چی آزادِ حتی تجاوز به عنف برو پادگان بهت کافور بدن
نوشته اصلی توسط Peyman رزرو چیه بابا ، همینجا دراز میکشم تا شب بالاخره یه دستی به آب میخوای برسونی که... من تضمین حق مالکیت نمیدما
نوشته اصلی توسط MaMaTiR گفتیم اتاق کار رو عوض کنیم شانس آوردیم نگفتی کل سازمان رو عوض کنیم
نوشته اصلی توسط pirana نه اینجا همه چی آزادِ حتی تجاوز به عنف حتی به صاحب تاپیک ؟؟؟
نوشته اصلی توسط pirana الان تو شرایطی نیستم که زیاد از خودم خلاقیت نشون بدم... فقط دنبال سوراخم شعر معروف کیون الاغ اینجا به کارت میاد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR قوانین دست و پای نویدو گرفته بودما که قوانین رو به تخ.م حساب کردیم اما نوید یهو دویید اومد اینجا نوید دنبال بهونه بود که جور شد و انقلاب کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن