نوشته اصلی توسط pirana اینا باعس میشه توجه ها بیشتر بشه و کلا بهطر هست
نوشته اصلی توسط pirana نوید پیر آنا چطوره ؟ نفت رو پالایش کردی آخر سر؟
نوشته اصلی توسط جادوگر الان همه میگفتن مکانیک شدیدا اشباع شده اشباع واسه دانشگاه آزادیای معدل 14ـه؛ اگر توی دانشگاه دولتی باشی و معدلت بالا باشه... یا حتی دانشگاه آزاد اما با معدل بالا مطمئن باش بیکار نمیمونی
نوشته اصلی توسط pirana اشباع واسه دانشگاه آزادیای معدل 14ـه؛ اگر توی دانشگاه دولتی باشی و معدلت بالا باشه... یا حتی دانشگاه آزاد اما با معدل بالا مطمئن باش بیکار نمیمونی خوب مثلا چه شغلی ؟؟؟
نوشته اصلی توسط pirana اشباع واسه دانشگاه آزادیای معدل 14ـه؛ اگر توی دانشگاه دولتی باشی و معدلت بالا باشه... یا حتی دانشگاه آزاد اما با معدل بالا مطمئن باش بیکار نمیمونی راستی چه رشته ای هستی و چه دانشگاهی؟
نوشته اصلی توسط جادوگر اینا باعس میشه توجه ها بیشتر بشه و کلا بهطر هست ترسم از اینه که کم کم گند بزنید به نگارش پارسیِ نسل آینده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نوید پیر آنا چطوره ؟ نفت رو پالایش کردی آخر سر؟ خوبم؛ خوبی؟ کار من پالایش نیست؛ من بهره بردارم
جادوگر
نوشته اصلی توسط pirana خوبم؛ خوبی؟ کار من پالایش نیست؛ من بهره بردارم قربونت ایول بهره بردار
نوشته اصلی توسط جادوگر خوب مثلا چه شغلی ؟؟؟ هرجایی که فکرش رو بکنی به مهندس مکانیک نیاز داره؛ از کوچکترین واحد صنعتی مثل یه کارگاه بگیر تا کارخونه های بزرگ...
نوشته اصلی توسط جادوگر راستی چه رشته ای هستی و چه دانشگاهی؟ مهندسی نفت - دانشگاه آزاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن