صنایع چی؟
نوشته اصلی توسط جادوگر مهندس شیمی کجا کار میکنه چه کاره میشه ؟ چه گرایش هایی داره؟ خود من ارشید منهدسی شیمی گرایش طراحی فرآیند خوندم . البته با پارتی رفتم سر کار
جادوگر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خود من ارشید منهدسی شیمی گرایش طراحی فرآیند خوندم . البته با پارتی رفتم سر کار خوب شغلش چیه چه کار میکنید؟
نوشته اصلی توسط جادوگر خوب شغلش چیه چه کار میکنید؟ تو یه شرکت خصوصی کار میکنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو یه شرکت خصوصی کار میکنم خوب چه کاری میکنید؟ دانشگاه مهم هست؟ مثلا شریف یا آزاد؟
نوشته اصلی توسط جادوگر خوب چه کاری میکنید؟ دانشگاه مهم هست؟ مثلا شریف یا آزاد؟ آزاد اصلا مهم نیست دانشگاه مهم داشتن پارتی و سابقه کاره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آزاد اصلا مهم نیست دانشگاه مهم داشتن پارتی و سابقه کاره خوب الان شما چه مهندسی به نظرتون خوبه بازار کارش؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آزاد اصلا مهم نیست دانشگاه مهم داشتن پارتی و سابقه کاره آقای که با پارتی رفتی سر کار خجالت نمی کشی.... یه تاپیک بزن تا اونجا کل کل کنیم... تاپیک های مردم را خراب نکنی.. لنگی خرابی درست کن
توی شرکت خصوصی چه کار میکنید دقیقا چون من از این رشته چیزی نمیدونم یک توضیح اگه میشه بدید
نوشته اصلی توسط جادوگر خوب الان شما چه مهندسی به نظرتون خوبه بازار کارش؟ میگم بستگی به شهر و بازار کار و البته شانس و پارتی داره شیراز باید ببینی بازار کار رشته های مهندسیش چطوره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن