نوشته اصلی توسط ehsan1361 خوب بگو من دیگه من که یه کارمند ساده در یک شرکت خصوصی هستم البته یه کم بالاتر از کارمند ساده خلاصه دلخور نشو
نوشته اصلی توسط Unforgiven این بنده خدا خودش ارشد معماریه این حرفو میزنه پند بگیر ارشد معماری همه جا بازار کار نداره
نوشته اصلی توسط Unforgiven این بنده خدا خودش ارشد معماریه این حرفو میزنه پند بگیر یک دوسالی باران نبودم کلا کن ف یکون شده ؟ یکی در مورد برق توضیح بده
نوشته اصلی توسط جادوگر همین مونده برم دبیر بشم ! میدونم بازار کارش بد نیست ولی بیشتر اگه میشه توضیح بدید حرفی ندارم...
نوشته اصلی توسط جادوگر همین مونده برم دبیر بشم ! میدونم بازار کارش بد نیست ولی بیشتر اگه میشه توضیح بدید ریدم تو این تفکرت پسر عمم هیچی نبود جلوی من رفت دبیر شد کارش به جایی رسیده به من فخر میفروشه نه سربازی دارن نه بیکاری دارن همش هم حقوق دارن
نوشته اصلی توسط ehsansalehi فکر کردی کار می کنع.. از اینترینت اونحا مفت خوری می کنه و اینجا ول می گردد خاک بر سرت با طرز فکرت الان خونه ا ام
نوشته اصلی توسط جادوگر یک دوسالی باران نبودم کلا کن ف یکون شده ؟ یکی در مورد برق توضیح بده در مورد برق همینو بگم که یکی از اشنایان ما لیسانس برق از دانشگاه دولتی داره ناچار شد بانک کار بگیره کنار یه نفر که باغبانی خونده کار کنه
نوشته اصلی توسط Unforgiven ریدم تو این تفکرت پسر عمم هیچی نبود جلوی من رفت دبیر شد کارش به جایی رسیده به من فخر میفروشه نه سربازی دارن نه بیکاری دارن همش هم حقوق دارن خوب مهندس هم بشی میتونی دبیر بشی الان نویسنده همه کتاب تست ها و معلم های معروف همشون مهندس هستن
نوشته اصلی توسط Unforgiven این بنده خدا خودش ارشد معماریه این حرفو میزنه پند بگیر من رفتم دنبال عشقم الانم پشیمون نیستم دیدم دنبال بازار کار هستش نظرمو گفتم وگرنه من پشیمون نیستم از رشته ام
نوشته اصلی توسط Unforgiven خلاصه دلخور نشو به خاطر آواتارات میبخشمت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن