نوشته اصلی توسط Unforgiven در مورد برق همینو بگم که یکی از اشنایان ما لیسانس برق از دانشگاه دولتی داره ناچار شد بانک کار بگیره کنار یه نفر که باغبانی خونده کار کنه چرا هرکی یک چی میگه یکی میگه خوبه یکی میگه افتضاحه؟ یکی میگه نرو ! یکی میگه برو!
نوشته اصلی توسط sareh من رفتم دنبال عشقم الانم پشیمون نیستم دیدم دنبال بازار کار هستش نظرمو گفتم وگرنه من پشیمون نیستم از رشته ام میشه رشتتون رو بگید؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خاک بر سرت با طرز فکرت الان خونه ا ام کسی که با پارتی سر کار باشه ... با پارتی هم خونه است/ این واقعیته
نوشته اصلی توسط sareh من رفتم دنبال عشقم الانم پشیمون نیستم دیدم دنبال بازار کار هستش نظرمو گفتم وگرنه من پشیمون نیستم از رشته ام خب حالا جوگیر نشو خواستم بهش پند بدم
نوشته اصلی توسط Unforgiven خب حالا جوگیر نشو خواستم بهش پند بدم خخخخخخخخخخ
نوشته اصلی توسط sareh من رفتم دنبال عشقم الانم پشیمون نیستم دیدم دنبال بازار کار هستش نظرمو گفتم وگرنه من پشیمون نیستم از رشته ام باریکلا البته دخترا فقط از این حرفا میزنن و پسرها در این زمینه فقط فحش میدن
نوشته اصلی توسط جادوگر چرا هرکی یک چی میگه یکی میگه خوبه یکی میگه افتضاحه؟ یکی میگه نرو ! یکی میگه برو! کلا اگه 1- پارتی داری 2- مول و موذی و این چیزا هستی برو وگرنه اگه سر به زیر و ادم خیرطلب و حق شناسی هستی نرو
نوشته اصلی توسط ehsansalehi کسی که با پارتی سر کار باشه ... با پارتی هم خونه است/ این واقعیته احمق مگه میتونی تو یه شرکت خصوصی باشی و پارتی نداشته باشی ؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven کلا اگه 1- پارتی داری 2- مول و موذی و این چیزا هستی برو وگرنه اگه سر به زیر و ادم خیرطلب و حق شناسی هستی نرو شما خودت رشتت چیه؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 احمق مگه میتونی تو یه شرکت خصوصی باشی و پارتی نداشته باشی ؟ عمران خوبه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن