نوشته اصلی توسط A M I R من تو دیپلم گیر کردم درست جواب بده الکی تاپیک رو شلوغ نکن
نوشته اصلی توسط A M I R بابا یواش پست بدین انجمن ناقصی داریم الان که خدا رو شکر خیلی خوب شده اون قبلنا
نوشته اصلی توسط جادوگر فرق عمران و معمار و بساز و بفروش چیه؟ معمار لیدر کار طراحی نظارت و... عمران سازه پروزژه محاسباتش با اونه بسازبفروشم که اسمش با خودشه
خلاصه اینکه از سرنوشت دوستان و بالاخص احسان کیسه کش ، عبرت بگیر و به حرف دلت گوش و برو دنبالش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خلاصه اینکه از سرنوشت دوستان و بالاخص احسان کیسه کش ، عبرت بگیر و به حرف دلت گوش و برو دنبالش آخر نگفتی همش رو بزنم کامپیوتر درسته یا نه؟
نوشته اصلی توسط A M I R بقران من دیپلم صنایع دارم دیگه ادامه ندادم مسخره بازی در نیار امیرکبیر بودی یادمه!
نوشته اصلی توسط sareh معمار لیدر کار طراحی نظارت و... عمران سازه پروزژه محاسباتش با اونه بسازبفروشم که اسمش با خودشه نزن از این حرفا خندم میگیره این حرفا مال کلاس درسه برو سر کار متوجه میشی
جادوگر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نزن از این حرفا خندم میگیره این حرفا مال کلاس درسه برو سر کار متوجه میشی شما که متوجه شدی بگو
نوشته اصلی توسط جادوگر آخر نگفتی همش رو بزنم کامپیوتر درسته یا نه؟ من کوله باری از تجربه ام هر چی دلت میگه همون رو بزن و به حرف کسی نباش
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نزن از این حرفا خندم میگیره این حرفا مال کلاس درسه برو سر کار متوجه میشی سرکارم رفتم یه چند هفته ای
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن