نوشته اصلی توسط Peyman دانشگاه هنر های زیبا لندن ، شعبه ی بابل ترم شش تموم شد منم دانشگاه هاروارد شعبه ی فردوسی مشهد
جادوگر
نوشته اصلی توسط پَسیا منم دانشگاه هاروارد شعبه ی فردوسی مشهد یه معلم هندسه داشتیم ، میگفت هاروارد شبیه گاوداریه
نوشته اصلی توسط Peyman یه معلم هندسه داشتیم ، میگفت هاروارد شبیه گاوداریه با محل زندگیش اشتباه گرفته بودهــــــــــ
پَسیا
نوشته اصلی توسط Peyman یه معلم هندسه داشتیم ، میگفت هاروارد شبیه گاوداریه دیگه معلم هندسه های بابل همینجورین دیگه از حسودیش گفته
نوشته اصلی توسط پَسیا دیگه معلم هندسه های بابل همینجورین دیگه از حسودیش گفته یک بیو بده
نوشته اصلی توسط جادوگر با محل زندگیش اشتباه گرفته بودهــــــــــ نوشته اصلی توسط پَسیا دیگه معلم هندسه های بابل همینجورین دیگه از حسودیش گفته من فکر میکنم تجربشو داشته یا درس داده یا خونده حالا غیبتش نباشه ولی یادش بخیر
نوشته اصلی توسط جادوگر یک بیو بده تو اومدی اینجا انتخاب رشته کنی یا ... ؟؟؟!
نوشته اصلی توسط Peyman من فکر میکنم تجربشو داشته یا درس داده یا خونده حالا غیبتش نباشه ولی یادش بخیر بابل کجا،هارواردکجا؟؟ شک نکن حتمن بوده
نوشته اصلی توسط پَسیا بابل کجا،هارواردکجا؟؟ شک نکن حتمن بوده یه علم الهدی واسه یه کهکشان کافیه چه برسه به هاروارد
نوشته اصلی توسط Peyman یه علم الهدی واسه یه کهکشان کافیه چه برسه به هاروارد علم الهدی چه ربطی داشت به داستان؟؟؟ بهر حال سومین دانشگاه کشوره،
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن