سلام من دنبال یه سایت میگردم که باهاش بتونم ویدیو مورد نظرم از یوتیوب رو بدون قند شکن دانلود کنم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم بکنه.مرسی.
سلام من دنبال یه سایت میگردم که باهاش بتونم ویدیو مورد نظرم از یوتیوب رو بدون قند شکن دانلود کنم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم بکنه.مرسی.
با سلام - شما با نرم افزار internet download acclerator بسادگی می تونید ویدیوهای یوتیوب رو دان کنید و قابلیت توقف هم داره البته باید فیل هم روشن باشه
امیر عزیز میشه شما لینک دانلود این آدرس رو برام بذاری از این سایتی که گفتی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
convert2mp3.net
سلام بچه ها میتونید لینکهاتونو از یوتوب بگیرید و تو این سایت بزنید با هر فرمتی که میخواید بعد دانلود کنید .
کیفیتش هر چقدر بالا باشه بهتره چون ویدیوش قدیمیه.مرسی. منتظرم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل حل شد واز سایتی که آقای امیر حسین گفتن تونستم لینک دانلود رو بگیرم مرسی از آقای امیر حسین و بقیه ی بچه ها
نوشته اصلی توسط A M I R;361713
ابن سایت فی لتره ولی لینک دانلودی که میده فیل تر نیست می تونی بعد از اینکه لینک دانلود داد فی لتر شکنو قط کنی و دانلود کنی رایگان بدون محدودیت
[URL
امیر جان این سایته لینک 1080p که میده با صداست با بدون صدا ؟
یه سایتی هم بود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که قبلا دوستان معرفی کرده بودن اما لینکهای فول اچ دی که میده بدون صداست
ممنون .
فقط و فقط سایت ایرانیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر فرمتی که بخوای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)