صفحه 19 از 26 نخستنخست ... 91718192021 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 181 به 190 از 256

موضوع: ๑۩۞۩๑ Rate Seen Movie Or Tv Series ๑۩۞۩๑

حرفه ای
    دانلود فیلم کمدی و فوق العاده زیبای Airplane (هواپیما) ، محصول سال 1980 ، با کیفیت بلوری
    من ژانر کمدی رو به کل از یاد برده بودم ! دقیقا یادم نیست فیلم کمدی قبلی که گذاشتم چی بود !
    ولی با این فیلم امیدوارم جبران کنم ! "هواپیما" ، تمام المان های یه فیلم کمدی تمام عیار رو داره !
    فیلم های کمدی این چند ساله که کلا چنگی به دل نمیزنه ، چون مردم چیزهای جدیدی میخوان ،
    و فیلم هواپیما دقیقا همون چیزهای جدیده ! درسته که قدیمیه ولی برای هر زمان و هر شرایطی هست ،
    و میتونه روز شما رو به بهترین شکل ممکن شاد کنه ! و خیلی ها هم میگن کمدی ترین فیلم تاریخه !
    هم چنین قبل از اینکه ببینید با خودتون میگین من که خنده ام نمیگیره ، ولی افرادی که
    حتی سخت قلقکشون میاد رو هم به خنده وا میداره !
    دیگه اینا رو گفتم که برین سریع دانلودش کنید ! وسطایی فیلم با خودتون میگین توی این هواپیما
    چه خبره آخه ، یهو میبینید یکی گیتار درمیاره ، یه بچه اونجا افتاده بهش سرم وصله ،
    خلبان پلاستکی داره هواپیما رو هدایت میکنه و ...
    پیشنهاد میکنم این فیلم رو به هیچ عنوان از دست ندین ! 3 تا کارگردان داره !!

نام فیلم : هواپیما

ژانر : کمدی

سال انتشار : 1980

لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حجم : 450 مگابایت

کیفیت : بلوری 720p فوق العاده

زیرنویس فارسی : دارد

کارگردانان : Jim Abrahams , David Zucker , Jerry Zucker

بازیگران : Robert Hays , Julie Hagerty

خلاصه داستان : «تد استرایکر» که هنوز به دنبال تنها عشق زندگی اش، «الین» است به دنبال او

به یک سفر هوایی تن می دهد. الین به عنوان مهماندار در هواپیما کار می کند و از طرفی دیگر نمی خواهد

با تد رابطه ای داشته باشد. اما وقتی همه خدمه هواپیما با غذای مسموم بیمار می شوند، همه امید ها

به تد است که سابقا خلبان بوده، اما از پرواز می ترسد ...

برای دانلود بر روی یکی از لینک های زیر کلیک کنید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ویرایش توسط hesamz : 09-03-2014 در ساعت 11:42 AM

2. 4 کاربر مقابل از hesamz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    Dark Shadows 2012

امتیاز imdb: از 131 هزار رای 6.2

خلاصه داستان: این فیلم داستان مردی است به نام «بارناباس کالینز» ( دپ ) که یک روز درسال ۱۷۵۲ میلادی قلب جادوگری به نام «آنجلیک بوچرد» ( گرین ) را می شکند این جادوگر او را تبدیل به خون آشامی کرده و زنده به گورش می کند. حالا بعد از ۲۲۰ سال او آزاد شده و اتفاق های عجیبی در انتظارش است...

----------------------------------------------------------

نظر شخصی: این فیلم جزء اون دسته فیلمهایی بود که نسخه خر کیفیتشو دانلود کردم و بلافاصله بعدش هم پشیمون شدم! به هر حال فیلمُ بعد از حدود دو سال که توی سیستمم خاک میخورد دیدم... جالبه بدونید جانی دپ علاوه بر اینکه توی فیلم بازیگر هست به عنوان یکی از عوامل تولید هم اسمش درج شده! علی رغم اینکه از ظاهر فیلم (وجود خون آشام، لایکن، صحنه های عجیب و غریب) به نظر میاد فیلم خوبی باشه، من شخصا هیچ ارتباطی نتونستم باهاش برقرار کنم!
    قطعا یکی از عواملی که باعث شد فیلمُ دانلود کنم، حضور جانی دپ بود ولی بعد از تماشای فیلم هر چی فکر کردم نفهمیدم کل فیلم میخواست چی بگه! فکر نمی کنم داستان هیچ هدف خاصی داشته باشه و پیام خاصی رو هم به بیننده القا نمی کنه... حالا بعضی فیلمها هستن که سرگرم کننده هستن، این یکی اون ویژگی رو هم نداره!
    توی خود فیلم هم سکانس های اضافی زیادی هست... در کل انتظار همچین فیلمی رو از جانی دپ نداشتم!

مای وُت؟ 5.5

4. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    Wheels on Meals 1984

خلاصه داستان: “توماس” و “دیوید” که با یکدیگر پسر عمو هستند یک رستوران سیار را اداره می کنند.آنها با کمک دوست کاراگاه خود “موبی” تلاش می کنند “سیلویا” جیب بری زیبا را نجات دهند…

-----------------------------------------------------

اول اینکه داداشم این روزها گیر داده هر چی فیلم جکی چان هست که ندیدیم بشینیم ببینیم دوم اینکه نمره فیلم برام خیلی جالب بود!!
    ولی در کل فیلم خیلی چیز خاصی نداره... مثل بقیه فیلمهای جکی چان هست... یه داستان ساده داره که یه سری صحنه های اکشن آمیخته به کمدی هم داخلشه... اگه به این ژانر علاقه دارید، میتونید برید ببینید.
    مای وُت: 5.5

6. 2 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    Oceans Eleven 2001

نمره imdb: از 250 هزار نفر، 7.7

خلاصه داستان: «دنی اوشن» و ۱۰ یار او تصمیم دارند بطور همزمان به ۳ کازینو در لاس وگاس دستبرد بزنند.

------------------------------------------------------

این فیلمُ یک سال پیش هم اقدام به دیدنش کردم، که بعد از گذشت ده دقیقه خوابم برد ... کلا خصلتم اینه وقتی خوابم بیاد، حتی اگه قشنگترین فیلم هم نگاه کنم، خوابم میبره
    به هر حال بعد از اون تلاش نافرجام یه بار دیگه اقدام به دیدن فیلم کردم... بسی هم لذت بردم... داستان درباره یه سارق حرفه ایه که از زندان آزاد میشه و تلاش میکنه بعد از جمع کردن یه تیم فوق حرفه ای به یه سرقت عجیب و غریب با نقشه حساب شده دست بزنه... داستان فیلم خیلی جذاب نوشته و به تصویر کشیده شده و بازیگرهای بزرگی هم به خدمت گرفته شدن... تعدد بازیگرها و داستان محور بودن فیلم باعث شده بازی بازیگرها به چشم نیاد و تمرکز بیننده روی داستان باشه... داستان فیلم یه شباهت هایی به سری فیلمهای Misson impossible داره با این تفاوت که اونجا ماموریتها توسط مامورین مخفی انجام میشه و اینجا یه عده سارق دارن سرقت می کنن!... همونطور که احتمالا میدونید این فیلم هم به صورت سریالی هست و دو نسخه دیگه به نام های ocean twelve و ocean thirteen بعد از نسخه اول ساخته شده که هنوز اون دو تا رو ندیدم... در کل اگه به این ژانر علاقه دارید (یا حتی ندارید ) توصیه می کنم فیلم رو ببینید.

مای وُت: 7.6

8. 3 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    50/50 محصول 2011

نمره imdb: از 162 هزار نفر، 7.8

خلاصه داستان: «آدام» ( جوزف گوردن - لویت ) جوانی 27 ساله است که شغلش نویسندگی یک برنامه در رادیو سیاتل می باشد. وی از جمله نویسندگانی است که همواره به کار خود بسیار بها داده و سعی می کند تا بهترین ها را برای شنوندگانش بنویسد. اما آدام به تازگی دردهایی زجر آور در بدنش احساس می کند که آرامش را از او سلب کرده اند. وی برای رفع این دردها، به دکتر مراجعه می کند اما در کمال ناباوری دکتر به او می گوید که وی مبتلا به سرطانی کمیاب شده است. آدام بعد از شنیدن این خبر با اتفاقات تازه ای در زندگی اش روبرو می
    شود که قبلاً برایش چندان اهمیت نداشته و ...

-----------------------------------------------

از موضوع فیلم هم کاملا میشه حدس زد که با یه فیلم درام روبرو هستیم... تو این جور فیلمها معمولا هنر فیلمنامه نویس و به خصوص بازیگر نقش اول خیلی تاثیرگذاره... البته در مورد این فیلم برای یه اتفاق بسیار نادر افتاد، اونم این که حدود 20 دقیقه آخر فیلمی که دانلود کردم مشکل داره و هیچ پلیری پلی نمی کنه ... به همین علت مجبورم دوباره فیلمُ دانلود کنم برای اون قسمت آخر ولی تا همینجایی هم که دیدم، فیلم درام دوست داشتنیه و در حدی بوده که بهتون دیدنش رو توصیه کنم... البته نباید انتظار داشته باشید فیلم در حد forrest gump باشه ولی به هر حال در نوع خودش فیلم خوبیه...

مای وُت البته تا اینجایی که دیدم : 7.3

10. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    Alice in Wonderland 2010

نمره imdb: از 191 هزار نفر، 6.5

خلاصه داستان: آلیس ۱۹ ساله دوباره به سرزمین عجایب دوران کودکی خود باز می گردد و پس از دیدار با دوستان قدیمی خود اینبار راه درست را برای پایان بخشیدن به دوران وحشت بار سلطنت ملکه قرمز می یابد...

------------------------------------------------------------------------

این فیلم رو فقط به خاطر اینکه 3 سال پیش دانلود کرده بودم و دیگه حیف بود ترافیکی که حروم کردم استفاده نکنم نگاه کردم ، همونطور که حدس میزنم چیز خاصی نداشت، یه فیلم که با کمک پیشرفتی که اخیرا توی جلوه های ویژه به دست اومده، بازسازی شده مثل اکثر فیلمهایی که سالهای اخیر بازسازی شد (جک و لوبیای سحرآمیز، هانسل و گرتل، سفیدبرفی، جادوگر اُز و ... )... جلوه های ویژه فیلم عالیه ولی از نظر داستان چیز خاصی نداره... در حد همون فیلمهای کودکانه...
    نکته قابل ذکری که شاید وجود داشته باشه بازی جانی دپ هست، که عملا شخصیتی که بازی می کنی شباهت زیادی با شخصیتهایی که توی فیلمهای دیگه هم بازی کرده... یعنی وقتی شخصیتهایی که توی فیلمهای دزدان دریای کارائیب، lone ranger و آلیس و شاید حتی dark shadows رو کنار هم قرار میدی، شباهت های خیلی زیادی به هم دارن، حتی خیلی از بادی لنگویج ها هم مثل همه و این مورد توی ذهن میزنه...

مای وُت: 6 (به خاطر جلوه های ویژه ش)
    ویرایش توسط vahid : 09-03-2014 در ساعت 01:45 PM

12. 3 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    Oceans Eleven 2001

نمره imdb: از 250 هزار نفر، 7.7

خلاصه داستان: «دنی اوشن» و ۱۰ یار او تصمیم دارند بطور همزمان به ۳ کازینو در لاس وگاس دستبرد بزنند.

------------------------------------------------------

این فیلمُ یک سال پیش هم اقدام به دیدنش کردم، که بعد از گذشت ده دقیقه خوابم برد ... کلا خصلتم اینه وقتی خوابم بیاد، حتی اگه قشنگترین فیلم هم نگاه کنم، خوابم میبره
    به هر حال بعد از اون تلاش نافرجام یه بار دیگه اقدام به دیدن فیلم کردم... بسی هم لذت بردم... داستان درباره یه سارق حرفه ایه که از زندان آزاد میشه و تلاش میکنه بعد از جمع کردن یه تیم فوق حرفه ای به یه سرقت عجیب و غریب با نقشه حساب شده دست بزنه... داستان فیلم خیلی جذاب نوشته و به تصویر کشیده شده و بازیگرهای بزرگی هم به خدمت گرفته شدن... تعدد بازیگرها و داستان محور بودن فیلم باعث شده بازی بازیگرها به چشم نیاد و تمرکز بیننده روی داستان باشه... داستان فیلم یه شباهت هایی به سری فیلمهای Misson impossible داره با این تفاوت که اونجا ماموریتها توسط مامورین مخفی انجام میشه و اینجا یه عده سارق دارن سرقت می کنن!... همونطور که احتمالا میدونید این فیلم هم به صورت سریالی هست و دو نسخه دیگه به نام های ocean twelve و ocean thirteen بعد از نسخه اول ساخته شده که هنوز اون دو تا رو ندیدم... در کل اگه به این ژانر علاقه دارید (یا حتی ندارید ) توصیه می کنم فیلم رو ببینید.

مای وُت: 7.6
    یکی از کالکشن های مورد علاقه منه
    البته اولیش از همه قوی تره
    دومیش افت میکنه
    سومیش شبیه اولیه موضوعش تقریبا و قشنگتر از دومیه

14. 4 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    باریکلا وحید چقدر فیلم دیدی...

16. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    منم چند تا فیلم داخلی و خارجی دیدم که هر وقت حال داشتم یکی یکی تعریفشون میکنم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

همون طور که قبلا هم گفتم بعضی اوقات هوس دیدن فیلم های اکشن میکنم که پیچیدگی خاصی نداشته باشه و فقط یکم سرگرمم کنه
    بر همین اساس فیلمی که چند وقت پیش دیدمش Days to Kill 3 بود ( 3اش اونوره هر کاری کردم نرفت اونور )
    فیلمو به خاطر کوین کستنر دیدم
    فیلم خوب شروع شد و صحنه های اکشن ابتدای فیلم نوید یه اکشن خوب رو در ادامه میداد
    اما فیلم اونطور که فکر میکردم خوب پیش نرفت .
    وسطای فیلم جنبه درام و خانوادگی فیلم نسبت به اکشنش بیشتر شد .
    در ادامه هم فیلم خیلی قوی پیش نرفت و یه داستان ضعیف همراه با صحنه های اکشن متوسط و بدمن های نامطلوب فیلمو به یه فیلم کاملا متوسط تبدیل کرد
    دیگه چیزی ندارم دربارش بنویسم چون فیلم چیز زیادی برای گفتن نداشت

my vote : با اغراق و به خاطر کوین 6
    ویرایش توسط reza67 : 09-03-2014 در ساعت 04:58 PM

18. 3 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    منم The Fault in Our Stars (2014) دیدم حال ندارم توضیح بدم...

20. 2 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 19 از 26 نخستنخست ... 91718192021 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)