دانلود فیلم کمدی و فوق العاده زیبای Airplane (هواپیما) ، محصول سال 1980 ، با کیفیت بلوریمن ژانر کمدی رو به کل از یاد برده بودم ! دقیقا یادم نیست فیلم کمدی قبلی که گذاشتم چی بود !
ولی با این فیلم امیدوارم جبران کنم ! "هواپیما" ، تمام المان های یه فیلم کمدی تمام عیار رو داره !
فیلم های کمدی این چند ساله که کلا چنگی به دل نمیزنه ، چون مردم چیزهای جدیدی میخوان ،
و فیلم هواپیما دقیقا همون چیزهای جدیده ! درسته که قدیمیه ولی برای هر زمان و هر شرایطی هست ،
و میتونه روز شما رو به بهترین شکل ممکن شاد کنه ! و خیلی ها هم میگن کمدی ترین فیلم تاریخه !
هم چنین قبل از اینکه ببینید با خودتون میگین من که خنده ام نمیگیره ، ولی افرادی که
حتی سخت قلقکشون میاد رو هم به خنده وا میداره !
دیگه اینا رو گفتم که برین سریع دانلودش کنید ! وسطایی فیلم با خودتون میگین توی این هواپیما
چه خبره آخه ، یهو میبینید یکی گیتار درمیاره ، یه بچه اونجا افتاده بهش سرم وصله ،
خلبان پلاستکی داره هواپیما رو هدایت میکنه و ...
پیشنهاد میکنم این فیلم رو به هیچ عنوان از دست ندین ! 3 تا کارگردان داره !!
نام فیلم : هواپیما
ژانر : کمدی
سال انتشار : 1980
لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم : 450 مگابایت
کیفیت : بلوری 720p فوق العاده
زیرنویس فارسی : دارد
کارگردانان : Jim Abrahams , David Zucker , Jerry Zucker
بازیگران : Robert Hays , Julie Hagerty
خلاصه داستان : «تد استرایکر» که هنوز به دنبال تنها عشق زندگی اش، «الین» است به دنبال او
به یک سفر هوایی تن می دهد. الین به عنوان مهماندار در هواپیما کار می کند و از طرفی دیگر نمی خواهد
با تد رابطه ای داشته باشد. اما وقتی همه خدمه هواپیما با غذای مسموم بیمار می شوند، همه امید ها
به تد است که سابقا خلبان بوده، اما از پرواز می ترسد ...
برای دانلود بر روی یکی از لینک های زیر کلیک کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]