خاک تو گورش هرکی همچین فکری بکنه... فیلم به یاد ماندنی بود...احتمالا دسته دوم با دیدن فیلم میگن: عجب فیلم مزخرف و چرندی بود
خاک تو گورش هرکی همچین فکری بکنه... فیلم به یاد ماندنی بود...احتمالا دسته دوم با دیدن فیلم میگن: عجب فیلم مزخرف و چرندی بود
اینا رو تازه داری میبینی وحید؟ خوبه حالا منم اینطوری بهت بگم به تاخیر در thor 2 تماشا کردنم ایراد میگیری
The Normal Heart 2014
داستان در سال 1981 اتفاق میافتد که بیماری ایدز/اچآیوی وارد جامعه همجنسگرایان میشود. و چطور این همجنسگرایان باید با یک دنیای دگرجنسگرا بجنگند تا بالأخره کمکشان کنند...
اولین بار این فیلم رو از Hbo دیدم و بازی بازیگرای خوب و مطرحش و نحوه بازیشون باعث شد پیگیرش بشم ! (تهیه کننده فیلم Hbo هستش)
یه کار خوب از یک داستان خاص که به مذاغ عموم مردم خوش نمیاد اما به نظرم این فیلم ارزش دیدن رو داره چون کارگردانی و جنبه های هنریش خیلی خوب کار شده
تبلیغ نمیکنم خواستین ببینین نخواستین نبینین ، به من مربوط نیست !
نمره من 6.8
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
Chef 2014
خلاصه داستان و نقدی که تا حدی قبول دارم !
کارل کسپر ( جان فاوریو ) سرآشپز خلاق و ماهری است که در یک رستوران شیک در شهر لس آنجلس آمریکا کار میکند. کارل به دستپخت عالی خود ایمان دارد و مشتریانش نیز از دستپخت او ابراز رضایت می کنند. اما یک منتقد سخت گیر به نام رمزی میشل ( اولیور پلات ) غذاهای کسپر را بطور کامل به باد انتقاد می گیرد و آنها را بدترین غذاهای دنیا می نامد و طولی نمی کشد که این اظهار نظر در اینترنت منتشر می شود و مخالفان و موافقان خود را پیدا میکند. کسپر که خیلی از حرف های این منتقد خوشش نیامده، نظری توهین آمیز از خود در اینترنت منتشر می کند و این باعث می شود تا کار خود را در این رستوران از دست دهد. کسپر پس از این اتفاق تصمیم می گیرد تا غذاهای خوشمزه خود را در کامیونی آماده کرده و به مشتریانش برساند اما ...
« سرآشپز » در نگاه اول شبیه به آثار " غذا محور " متعددی است که در هالیوود ساخته شده و از نمونه های اخیر آن می توان به « جولی و جولیا » و همچنین انیمیشن موفق « رتاتویل » اشاره کرد. اما « سرآشپز » با اینکه اثری در ستایش تغذیه و اهمیت به خوراک می باشد، اما در لایه های زیرین فیلمنامه پیامهای ارزشمدی قرار گرفته که باعث می شود « سرآشپز » بسیار بیشتر از یک اثر " غذا محور " باشد.
« سرآشپز » تلنگری است به اینترنت و تاثیری که این تکنولوژی بر زندگی انسانها گذاشته است. فیلم قصد ندارد قضاوتی درباره این پدیده و پی آیند های استفاده از آن داشته باشد، بلکه تنها راوی جریانی هست که امروزه در زندگی تمام مردم دنیا تاثیرگذار بوده و اینجا با بیکار شدن کارل از کارش همراه می شود. کارل شخصیتی جدی اما استوار است که به کارش ایمان دارد و حتی پس از اینکه دستپختش از طرف عده ای که در اینترنت با او به مخالفت برخاسته اند " بی مزه " تلقی می شود، بجای اینکه تصمیم بگیرد ذائقه غذاهایش را بطور کامل تغییر دهد، آنها را متهم به درک نکردن غداها می کند! کارل در ادامه برای اینکه ثابت کند که می تواند کماکان یک سرآشپز عالی باشد، ادامه فعالیت هایش را به یک کامیون غذا منتقل میکند و اتفاقاً این ایده در اجرا بسیار موفق عمل می کند و کارل ثابت می کند که کماکان یکی از بهترین سرآشپز هایی است که آمریکا به خودش دیده است.
اول یک نگاه به بازیگراش بندازید تا مطمئن شم که ترقیب میشید فیلم رو ببینید
Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson
و چند بازیگر سریال های موفق که به تازگی وارد سینما شدن
یک فیلم خوشمزه با کمدی درست و حسابی و ایده ای که به درستی به کار گرفته شد
از همون اول فیلم اتفاقاتی میفته که شما رو مجبور به نشستن و دنبال کردن داستان میکنه بازی جان فاریو و دستیارش خیلی خوبه مخصوصا متلک هایی که به هم میندازن
اسکارلت بابا هم که اون وسط ول میچرخه و دل میبره !
امتیاز فیلم : 7.4
امتیاز من : 6.5
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
3-4 تا فیلم حدود 3 ساعت دارم، حسش نی نگاه کنم
بچه ها نظرتون چیه یه تاپیک جامع سریال بزنیم و سریال های شاخ رو توش پیشنهاد کنیم
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)