دپرس ترین فیلمی که تو عمرم دیدم...
اون جایی که انگشتره رو...
دپرس ترین فیلمی که تو عمرم دیدم...
اون جایی که انگشتره رو...
يه فيلم با فيلمنامه متفاوت
دفاع يه زن از مردش
جالب بود
In The Blood 2013
بازيگر زن نقش اولش اصلا رزمي كاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
THE HUNT
یکی از فیلمایی که خیلی دوست دارم ....
و خیلیا هم با من مخالفن
کارگردانش اصغر فرهادی دانمارکیاس
هم داستانشُ دوس دارم هم بازیاشون....
دیدنش خالی از لطف نیست
به پیشنهاد یکی از شما دیدم....
برا کسایی که این سبک فیلما رُ دوس دارن شاید بد نباشه....
ولی من دوست نداشتم زیاد
کلا با این فیلما ارتباط برقرار نمیکنم....
نمره ی من فوقش 5
ویرایش توسط HO33E!N : 07-23-2014 در ساعت 09:21 PM
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)