Transcendence
رو چند روز پیش دیدمبه شدت فیلم خوبییه
کارگردانش Wally Pfister فیلمبردار مشهور و برنده اسکار هست که این اولین فیلمی هستش که به عنوان کارگردان ساخته
یک فیلم کاملا علمی و اینده نگر هست
یه چیز تو مایه های ماتریکس (البته داستانش تفاوتهای زیادی داره)
جانی دپ نقش یه دانشمنده که روی پروژه آپلود مغز انسان بر روی شبکه کار میکنه و موفق شده که این کار رو برای میمون انجام بده و..........
بازی بازیگرها واقعا خوبه مخصوصا خود جانی دپ
من به این فیلم 8.5 از نمره میدم
واقعا دلیل این نمرات پایین رو نمیفهمم
شاید از نظر سینماگران زندگی بر روی کامپیوتر چیزی غیرممکن باشه و اونو احمقانه بدونن.
+دانلود فیلمفوق العاده زیبای *The Signal 2014*با کیفیت WEBRip 720p+
ژانر : علمی تخیلی | هیجانی
سال انتشار : ۲۰۱۴
مدت زمان : ۹۷ دقیقه
محصول : آمریکا
زبان : انگلیسی
کیفیت : WEBRip 720p
فرمت : Mkv
انکودر : ShAaNiG
حجم : ۷۰۰ مگابایت
کارگردان : William Eubank
بازیگران : Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Beau Knapp
خلاصه داستان : سه نفر در سن و سال دانشجویی به نامهای نیک؛ نامزدش هیلی و بهترین دوستش جونا عازم سفری در داخل
خاک آمریکا میشوند تا هیلی را به خانه جدیدش در کالیفرنیا برسانند. در طول اقامت شبانه شان در یک مسافرخانه، با نومَد- یک هکر
اسرارآمیز- برخورد میکنند که آنها را وا میدارد تا او را از کاری که میخواهد انجام دهد، منصرف کنند. آنها که نمیتوانند از پس این چالش
برآیند، به دنبال او به یک خانه ویرانه مرموز در وسط ناکجاآباد میروند …
Download Link:
Uploadbaz:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Expressleech:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوایز : نامزد ۲ اسکار برنده ۲ جایزه و ۱۷ نامزد
کارگردانان : Christopher Nolan
بازیگران : Hugh Jackman, Christian Bale, Scarlett Johansson
خلاصه داستان : لندن در آستانه قرن بیستم. رابرت انجی یر و آلفرد بوردن شعبده بازانی هستند که از جوانی و اولین برخورد شان همواره به شکلی دوستانه در حال رقابت با هم بوده اند. قابلیت ها و مهارت های این دو در گذر زمان افزون تر و به همراه آن رقابت شان نیز شدیدتر شده و رنگی از نفرت به خود گرفته است. رقابت این دو همواره در این مسیر بوده که شعبده تازه و پیچیده تری عرضه کنند که دومی یارای مقابله با آن را نداشته باشد. ولی این رقابت به زودی در مسیری تلخ و خطرناک می افتد و زندگی هر دو و حتی اطرافیان شان را نیز دچار مخاطره می کند...
خلاصه داستان :
.................................................. ......
من پرستیژ رو جزو دسته فیلم های خیلی خوب میزارم
توصیه میکنم حتما ببینید
کسایی که فیلم ها ی نولان رو دیدن میدونن بیشتر جذابیت فیلم بخاطر داستان جذاب و گیراش هست که کاملا ذهن رو درگیر میکنه همش میخواین سعی کنین حدس بزنین قراره چه اتفاقی بیوفته و همیشه هم غافلگیرتون میکنه
با وجود این بازیگرا و کارگردان هم واضحه که بازی ها خیلی خوبن
امتیاز من هم بالای 8
پ.ن: به نقل از یکی از سایت های نقد فیلم:
جمله ای در فیلم هست که مایکل کین چند بار آن را به زبان میآورد: ((شعبدهباز چیزی را به شما نشان میدهد، بعد آن را غیب میکند، و در آخر دوباره آن را ظاهر میکند و هنر او، در این ظاهر کردن دوباره است نه غیب کردن)).
این جمله به نوعی اساس داستان و شیوه روایت در پرستیژ است
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست
غیر از باد کسی حق ندارد
خلوتمان را به هم بزند
باد
هم فقط بهانه ای ست
برای ریختن مو بر صورتم
تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ این چه تاپیکی بود زدی باووووووووووووووو
اگه بخوام بگم باید تا صبح اسم فیلم بیارم
من کله روزم مخصوصا عصرا صرف دیدن فیلمه
خیلی از اینایی هم که دیدم بالایه 45 باره بخوام بگم که میرسه که 200 300 تا فیلم که
در کل تاپیکه خوبیه ولی تا انتظار از بعضی از بچه ها بیشتر داشتم هنوز ندیدم فیلم خوب معرفی کنند البته تو ساله 2014 هنوز فیلم کیفیت بالا ندیدم درست
منتظر شاهکاره کریستوفر نولان هستم
خصوصی
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)