نوشته اصلی توسط AkbaR فراستی من حالم به هم نخورد آخرش مثلا از 10 چند میدی؟ اصلا 3 تا فیلم برتری که دیدی بگو بینم
نوشته اصلی توسط HO33E!N آخرش مثلا از 10 چند میدی؟ اصلا 3 تا فیلم برتری که دیدی بگو بینم نوسان داره 5 تا 7 انتخاب نکردم اینجوری تا حالا ولی اونایی که به ذهنم می رسه فارست گامپ مسیر سبز شاوشنگ 12 مرد خشمگین se7en fight club و ...
HO33E!N
نوشته اصلی توسط AkbaR نوسان داره 5 تا 7 انتخاب نکردم اینجوری تا حالا ولی اونایی که به ذهنم می رسه فارست گامپ مسیر سبز شاوشنگ 12 مرد خشمگین se7en fight club و ... ینی سینما پارادیزو جز رده های پایین میذاری؟ فارست گامپ دوس داشتم شاوشنک خیلی خوبه life is ..... و مسیر سبز خیلی دوس دارم سینما پارادیزو هم leon خیلی دوس داشتم از fight club که خوشم نیومد اصلا memento دیدی؟خونریزی مغزی کردم بعد از دیدنش
نوشته اصلی توسط HO33E!N ینی سینما پارادیزو جز رده های پایین میذاری؟ فارست گامپ دوس داشتم شاوشنک خیلی خوبه life is ..... و مسیر سبز خیلی دوس دارم سینما پارادیزو هم leon خیلی دوس داشتم از fight club که خوشم نیومد اصلا memento دیدی؟خونریزی مغزی کردم بعد از دیدنش به جز فارست گامپ همشون رو یه اندازه دوس دارم همون پارادیزو یا 1900 و یه سریای دیگه آره دیدم گیج می شه آدم ولی اینم یه نوعشه فیلم خوبیه mulohlland.dr رو ببینی چی می گی با این که گیج شدم ولی خیلی دوس دارم این فیلمم
نوشته اصلی توسط AkbaR به جز فارست گامپ همشون رو یه اندازه دوس دارم همون پارادیزو یا 1900 و یه سریای دیگه آره دیدم گیج می شه آدم ولی اینم یه نوعشه فیلم خوبیه mulohlland.dr رو ببینی چی می گی با این که گیج شدم ولی خیلی دوس دارم این فیلمم 3-4 تا فیلم ببینم 3-4 شب دیگه بیام بینم چه میگی ولی کلا تو گرگ وال استریت هدفشُ نفهمیدم تمجید بود یا تقبیح
نوشته اصلی توسط HO33E!N 3-4 تا فیلم ببینم 3-4 شب دیگه بیام بینم چه میگی ولی کلا تو گرگ وال استریت هدفشُ نفهمیدم تمجید بود یا تقبیح چیارو می خوای ببینی ؟ تمجید بود
نوشته اصلی توسط AkbaR چیارو می خوای ببینی ؟ تمجید بود همین 3-4 تایی که گفتی دیگه..... match point-the legend of 1900 یکی دیگه هم گفتی بعدم امین می خواد ببرتمون دوره ی سیاه و سفید
نوشته اصلی توسط HO33E!N همین 3-4 تایی که گفتی دیگه..... match point-the legend of 1900 یکی دیگه هم گفتی بعدم امین می خواد ببرتمون دوره ی سیاه و سفید mulohlland.dr امین مث فراستیه 12 مرد خشمگین هم برا دوره سیاه و سفیده البته منم یه سری فیلم اون موقع رو دوس دارم
نوشته اصلی توسط AkbaR mulohlland.dr امین مث فراستیه 12 مرد خشمگین هم برا دوره سیاه و سفیده البته منم یه سری فیلم اون موقع رو دوس دارم pianist چه طوره؟
pirana
نوشته اصلی توسط HO33E!N pianist چه طوره؟ کلا دنبال فیلمای دوران نازی و یهودیایی بد نیس ولی خسته کننده س
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن