خب باید اعتراف کنم پاسخی که از حسین دیدم و گفت پدرخوانده رو ندیده خیلی کار من رُ سخت کرد واسه انتخاب!
من بیشتر هدفم بود از فیلمای کمتر دیده شده شروع کنم اما با این شرایط بهتره با فیلمای معروف تر شروع کنیم.
ضمنا فیلم های معنا گرا تر رُ میذاریم یکمی بگذره و این اولی ها بیشتر سرگرمی چربش داره اگر چه همشون فیلم های مهمی هستن
تو هر پست 2 تا فیلم معرفی میکنیم یکی معروف یکی کم سر و صدا تر
1. پیشنهاد اول من یکی از جاودانه ترین فیلمای هیچکاک
روانی ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])- محصول سال 1960
به جهت این که داستان فیلم نباید اسپویل بهش قصه رو تعریف نمیکنم.
حتی قصه یک خطیش هم نخونید.نهایت لذت بردن فیلم به ناشناخته بودنش قبل از شروعش چون وقتی داستان رو بدونی جلو تر از فیلم حرکت میکنی جای این که همراهش شی
این فیلم از نظر من جزو بهترین فیلمای تریلر تاریخ سینماست و بدون شک تعلیقی که این فیلم داره هیچ فیلم دیگری نداشته و نداره!
یه فیلم بسیار سرگرم کننده هیچان انگیز و البته دلهره اور....
دو تا سکانسش جزو ماندگارر ترین سکانس های تاریخ سینماست
به جرات میتونم بگم اگر برای بار اول بینندش باشید محال درگیر تعلیق فیلم نشید با فیلم جلو برین و اجازه بدین هیچکاک با شما بازی کنه اون توی این کار استاد!
به جهت تاثیر گذاری بهتر پیشنهاد میکنم حتی المقدور فیلم رو در یک فضای اروم و تنهایی ببینید
4 ستاره به این فیلم میدم من
2. اما پیشنهاد دوم!
پیشنهاد دوم یک فیلم تاثیر گذار دیگرست ولی کلاسیک نیست!
فیلم ماشینیست - ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محصول سال 2004
فیلمیست از برد اندرسون....
این فیلم هم سبک و سیاقش بی ارتباط نیست با مورد قبلی!
یه فیلم رازالود معماگونه و تا حدی تریلر....
فیلم قابل تامل , سرگرم کننده و خوبیست و شما رو درگیر خودش میکنه
مورد ویژه فیلم باری فوق العاده و محشر کریستین بیل که واسه نقش افرینی در این فیلم خیلی شرایط سختی هم تحمل کرده.
پایان بندی خوبی داره و پلان اخرشو من خیلی دوست دارم!
2 ستاره هم به این فیلم
در پایان یه نکته بگم
من خیلی قرار نیست مزاحمتون بشم احتمالا هفته ای یکبار
ضمنا مطمئن باشید واسه انتخاب این فیلم ها وسواس خیلی زیادی به خرج دادم و فیلم های با ارزشی هستن
دوست دارم اونایی که ندیدن حتما ببینن و از دست ندن این فیلم ها رُ
خیلی خوشحال میشم اگر نظری هم داشتید در ارتباط باهاشون بشنوم !
قول میدم پیشمون نمیشید از دیدن این ها...حداقل چند ساعت سرگرمی دیگه