صفحه 12 از 26 نخستنخست ... 2101112131422 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 111 به 120 از 256

موضوع: ๑۩۞۩๑ Rate Seen Movie Or Tv Series ๑۩۞۩๑

فوق حرفه ای

Spy Game

Spy Game 2001

Ratings: 7.0/10
    Metascore: 63/100

این فیلم بازیگرای بزرگی مثل رابرت ردفورد و برد پیت رو در خدمت گرفته اما به نظر من اونطور که باید از مهارت ـشون در بازیگری استفاده نکرده
    چیزی که این فیلم رو واسه من جذاب کرد داستان جالب ـش و کارگردانی خیلی خوب در بیان این داستان هستش
    فضاسازی بسیار عالی داره؛ صحنه هایی کاملا گیرنده؛ و موسیقی متن بســـــــیار مناسب و تأثیرگذار...
    اگر تا بحال ندیدیدش ارزش ـش رو داره... امتیاز نسبتا خوبی هم گرفته! منم بهش 8.5 میدم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

Grown Ups

Grown Ups 2010

Ratings: 5.9/10
    Metascore: 30/100

امروز با یه کمدی در خدمتتون هستم... امتیاز خوبی نگرفته اما من بخاطر علاقه ـم به ادام سندلر دیدمش
    چه در مقام کارگردان چه بازیگر کاراشو میپسندم...
    این فیلم هم یکی از قشنگترین کمدی هایی هستش که بازی کرده... با حضور کوین جیمز در کنارش من که از تماشای این فیلم لذت بردم

حتما ببینیدش؛ ولــی...! خونوادگی نیستش سعی کنید در جمع دوستان ببینید بیشتر میچسبه... میدونید که چی میگم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    A Long Way Down 2014

من این فیلم رو بخاطر آرون پائول گرفتم اما وقتی دیدمش رضایتم رو جلب کرد
    این فیلم 4 تا شخصیت اصلی داره که داستان حول محورشون میچرخه ! بدون هیچ توضیح اضافه ای پیشنهاد میکنم تماشا کنید و لذت ببرید !

پ.ن: بازی آرون پائول بدجوری آدمو میگیره !

امتیاز من 7.8

ویرایش توسط kamyab : 07-28-2014 در ساعت 05:56 PM

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

6. 3 کاربر مقابل از kamyab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    Need For Speed 2014

تو ژانر خودش یکی از بهترین فیلمهایی هست که دیدم البته از فیلمبرداریش راضی نیستم !
    نکته جالب همبازی بودن دو تا از ستاره های فیلم قبلی که اشاره کردم بهش یعنی Aron Paul و Imogen Poots هستش !
    اگه اشتباه نکنم Imogen Poots همون دختری هستش که تو Breaking Bad با آرون با هم بودن !
    در هر صورت پیشنهاد میکنم ببینید

برعکس برایان کرنستون که کم کار بوده آرون پاول داره با بازی های خوب و حضور تو پروژه های پیاپی روند خوب خودشو ادامه میده

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

8. 3 کاربر مقابل از kamyab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    امشب بعد از مدتها تونستم سه تا فیلم ببینم کلا من یکی دو سال از فیلمهای روز عقبم... علتش هم کمبود وقته و البته اینکه با داداشم قرار گذاشتیم که فیلمهای درست درمونو با هم ببینیم که طبیعتا زمانهایی که جفتمون با هم وقت خالی داشته باشیم کمتر پیش میاد ... یه دلیل دیگه عقب موندگی هم برمیگرده به اینکه من فیلمهای با جلوه های ویژه زیادُ حتما باید با کیفیت فوق العاده بالا ببینم... معمولا بین 9تا 16 گیگ حجم هر کدوم از فیلماس و طبیعتا دانلودش هم زمان بیشتری میبره

تو پستهای بعدی به ترتیب سه تا فیلمی که دیدم بررسی میشه

10. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    خب اولی فیلمی نیست جز iron man 3

Iron Man 3 2013

ژانر: اکشن ، تخیلی ، هیجان انگیز
    سال انتشار: ۲۰۱۳
    حجم: ۱۲۲۲۶ مگابایت (۱۱٫۹۴ گیگابایت)
    کیفیت: BluRay 1080p HD | بی نظیـــر
    رزولوشن : ۱۹۲۰×۸۰۰ | بیت ریت : ۱۳۰۹۳ KB/S
    اینکودر : PublicHDلینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اما نظر من: طبق معمول این دسته فیلمها، تمرکز اول روی جلوه های ویژه فیلمه که الحق و الانصاف حرف نداره... مخصوصا اگه با کیفیت عالی ببینید... داستانش حرف خاصی برای گفتن نداره و تمام کشش فیلم برمیگرده به همون صحنه های اکشن و جلوه های ویژه که بهش اشاره شد... توی سری فیلمهای iron man نکته ای که وجود داره، تاکید روی مسئله تروریستها و خطرات اونها برای امنیت کشورهایی از قبیل ایالات متحده س که توی فیلم به وضوح بهش اشاره و تاکید میشه... تمرکز روی گروههای فعال در افغانستان و پاکستان هست ولی توی فیلم از کشورهایی مثل عراق، ایران و سوریه هم اسم برده میشه...
    حالا اینکه چرا iron man توی نظرسنجی های آمریکا به عنوان محبوبترین کارکتر ابرقهرمان انتخاب میشه شاید به همین موضوع ایجاد امنیت برای مردم آمریکا برمیگرده...
    در نهایت میتونم بگم نمره 6.5 از نظر من برای این فیلم حداکثر نمره ایه که میشه در نظر گرفت

12. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    دومین فیلمی که دیدم، آخرین قسمت از مجموعه هری پاتر بود:

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 ۲۰۱۱

نام فارسی فیلم : هری پاتر ۸ و یادگاران مرگ قسمت دوم

ژانر: ماجرایی ، خانوادگی ، هیجان انگیز
    لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    کیفیت : BluRay 1080p HD | بی نظیـــر
    حجم : ۱۱۴۲۷ مگابایت (۱۱٫۱۶ گیگابایت)
    رزولوشن : ۸۰۰×۱۹۲۰ | بیت ریت : ۱۲۲۵۱ KB/S
    اسکرین شات : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

خب کلا سری فیلمهای هری پاتر هم طرفدارهای پر و پا قرصی داره، هم مخالفان گردن کلفتی ... من شخصا همیشه گفتم فیلمهای که داستانهای پیچیده و رازآلود داشته باشه دوست دارم... فیلمهایی که جلوه های وِیژه عالی داشته باشه هم دوست دارم... هری پاتر هم که هر دو تا رو داره ... من از مجموع فیلم راضی بودم... البته شکی نیست که نمیشه هیچکدوم از قسمتهاشو جزء فیلمهای ماندگار تاریخ دونست ولی به هر حال همونطور که گفتم مجموعش راضی کننده بود، حداقل برای من...
    نمره ای که به این قسمت میدم به خاطر پیچیدگی های داستان و جواب دادن به تمام سوالات مطرح شده اونم به شکل مناسب 7.9 هس... یه مقدار بیشتر از قسمتهای قبلی

14. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    و بالاخره سومین فیلم امشب:

۲۰۰۹ The Fourth Kind
    ژانر: اسرارآمیز ، هیجانی ، علمی-تخیلی
    سال انتشار: ۲۰۰۹
    حجم: ۱۲۰۰ مگابایت
    کیفیت: BluRay 1080p | خارق العادهلینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    خلاصه داستان : این داستان بر پایه اتفاقاتی واقعی است که از سال ۱۹۶۰ میلادی در شهری بنام نوم درآلاسکا اتفاق افتاده و پلیس فدرال تقریبا چهل سال بر این وقایع سرپوش گذارده است ،با توجه به گزارشات فروان از این شهر مبنی بر گم شدن افراد، در سال ۱۹۷۲ دکتر روانشناسی بنام ابیگل تایلر( میلا ژوویچ) بررسی خود را در این زمینه آغاز کرد ولی مشاهدات او هیچگاه منتشر نشد تا اینکه در سال ۲۰۰۲ که ابیگل خود نیز دچار آسیب های روحی گشته است این مطالب را بازگویی می کند. در این شهر برای افراد زیادی نوعی تماسهای روحی با بیگانه ها اتفاق می افتاده است که انواع مختلفی داشته، نوع اول آن فقط دیدن آنهاست ، نوع دوم آن با مدرک و شهادت دادن ، نوع سوم آن تماس یا برخورد و نوع چهارم آن ربوده شدن توسط بیگانه ها و …

از این دسته فیلم تا حالا چند تا دیدم... پرداختن به موضوع ربوده شدن انسان ها (مخصوصا بچه ها) توسط موجودات فضایی اصلا موضوع جدیدی نیست... ولی چیزی که توی این فیلم به شدت جلب نظر میکنه، صحنه هاییه که از فیلمهای مستند واقعی نشون میده ... البته خود فیلم اینجور ادعا کرده که بر اساس مستندات هست... ولی خب شخصا به واقعی بودن این صحنه ها شک دارم... اگه واقعی باشه که ... به هر حال یه مرتبه دیدنش نه تنها خالی از لطف نیست بلکه به شدت هم توصیه میشه...
    آخر فیلم هم، تاکید میشه که قضاوت به عهده خود بیینده س...
    نمره من به این فیلم: 6

16. 4 کاربر مقابل از vahid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    وحید اگه فیلم دیگه ای هم تو ژانر ترسناک دیدی که خوب کار شده بود برای مثال شبیه "ماما" یا "روح" یا همین فیلمی که معرفی کردی قوی کار شده معرفی کن ! بدجوری دنبال این سبک فیم ها هستم که نزدیک به واقعیت هستن و کارگردانی درست و حسابی دارن ! از این فیلمهایی که با جلوه های ویژه میخوان ملتو بترسونن متنفرم !

|
    هر جای خونه

هر جای خونه
    هر جای خونه
    شــمع روشن شه
    پـروانــه ها
    دور تــو
    میـگـردن

از این مردن
    که دنیامو گرفته

نیمه فعال
    آقا لطفا ژانر ترسناک زیاد معرفی کنید!

19. کاربر مقابل از masoud888 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 12 از 26 نخستنخست ... 2101112131422 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)