FARGO
یه سریال عالی مثل فیلم فارگو
9
FARGO
یه سریال عالی مثل فیلم فارگو
9
ویرایش توسط blueheart : 08-01-2014 در ساعت 03:46 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چند وقتیه تصمیم گرفتم هفته ای یکی از فیلم هاییو که همیشه دلم میخواست ببینمو و تا حالا نتونسته بودم ببینم
بنابراین دیشب تصمیم به دیدن این فیلم گرفتن
بازیگرایی مثل لئو و تام هنکس و کارگردانی مثل اسپیلپرگ و نمره 8 دلیل ترغیب من به دیدنش شد
هرچند شاید نشه این فیلمو یه شاهکار تلقی کرد اما از نظر من فیلم خیلی خوبی بود
یه جورایی آدمو یاد سریال مرد هزار چهره مینداخت
تا یکی دو سال پیش خیلی از لئو خوشم نمیومد و شاید به خاطر این بود که فیلماشو زیاد نمیدیدم و به نظرم یه بچه سوسول میمومد اما واقعا بازیگر قدرتمندیه و خیلی خوب بازی کرد . تام هنکسم که نیازی به تعریف نداره همواره و عالی و در سطح بالا بازی میکنه .
فیلم در عین موضوع جدی داشتن یه تم طنزی داشت که خیلی دوست داشتمش
با وجود تایم بالا (2ساعت و 20دقیقه) گذر زمان رو حس نکردم و حوصلمو سر نبرد فیلم .
my vote : 7.8
پ ن 1: من وقتی american hustle رو دیدم فکر میکردم جزء اولین فیلمهای معروف ایمی آدامزه در حالی که فهمیدم اشتباه بزرگی مرتکب شدم و جا داره همینجا از این بانو عذر بخوام
پ ن 2 : یادمه چندین سال پیش که کلاس زبان میرفتم استادمون (خیلی آدم پایه و باحالی بود) هر از گاهی یه فیلم زبان اصلی برامون میذاشت که listening مون قوی شه . فیلما رو معمولا بچه ها میاوردن و استاد کنترل به دست نقش سانسورچی رو بر عهده داشت البته تا بخواد کارشو انجام بده و از اونجا که گاهی حواسش نبود چند ثانیه ای رو میتونستیم فیض ببریم . فکر میکنم اینم یکی از فیلمایی بود که برامون گذاشته بود چون بعضی صحنه هاشو یادم میومد
منم سالهاست دانلودش کردم و هنوز که هنوزه ندیدمشچند وقتیه تصمیم گرفتم هفته ای یکی از فیلم هاییو که همیشه دلم میخواست ببینمو و تا حالا نتونسته بودم ببینم
منم الان حدود 150 تا فیلم دارم که هنوز نگاه نکردم... جالب اینجاس که هر چی نگاه می کنم باز محدوده فیلمهایی که ندیدم بین 140 تا 160ه ... هی نگاه می کنم، هی دانلود می کنم بنابراین مثل قانون بقای ماده و انرژی، فیلمهای منم فقط از یه فولدر به یه فولدر دیگه منتقل میشن و همیشه فولدر ندیده ها تعدادش تقریبا ثابته
فیلم catch me رو همون 5-6 ماه بعد از اومدنش دیدم، عالی بود... باحال تری صحنه ای از فیلم که همیشه توی ذهنمه، اون صحنه ایه که لئو میاد سر کلاس و شروع می کنه به درس دادن ...
ممنون بابت یادآوری خاطرات
fargo 1996
رضا گفت رفتم دیدمش
به نظرم فیلم خوبیه....
شاید اگر ندونی که واقعی بوده بهش نمره ی خیلی کمتری بدی...
فیلم پیچیدگی خیلی زیادی نداره در کل....
ولی برای یه داستان واقعی جذابه ....
دیدنش خالی از لطف نیست....
فیلم زیرُ با اینکه سه سال پیش دیدم ولی دلم نمیاد تو هر تاپیک معرفی فیلمی که ببینم، معرفیش نکنم:
::: ۲۰۰۵ V for Vendetta :::
ژانر: اکشن ، هیجانی ، علمی-تخیلیسال انتشار: ۲۰۰۵حجم: ۱۶۵۰ مگابایتکیفیت: BluRay 1080p | آخرین حد کیفیتامتیاز: ۱۰ / ۸٫۲
لینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خلاصه داستان : سال ۲۰۲۰، لندن. «آدام ساتلر» (هرت)، **** فاشیست، حکومتی خودکامه در انگلستان برقرار کرده است. به اعتقاد او آن چه مردم نیاز دارند امنیت است نه آزادی. اما در این میان، مردی به نام «وی» (ویوینگ) تصمیم گرفته این نظام زورگو را به زیر بکشد…
این فیلمُ زمانی که سرباز معلم بودم دیدم، راستش زمانی که این فیلمُ دانلود کردم ظاهرشُ دیدم گفتم چه فیلم مزخرفیه، بذاریم آخر لیست، اگه حسش بود ببینم، ولی روزی که رفته بودم برای انجام کارهای خدمتم بی کار شدم خواستم فیلم ببینم، دیدم همه فیلمهایی که دانلود کردم به جز اینُ همه زدم روی هارد همرام نیاوردم... به ناچار نشستم نگاه نکردم... این فیلم به نظر من از استثنائات تاریخ سینماست... مفاهیم، ایده و اکثر دیالوگهای فیلم از هر نظر بییییییی نظیره... گرچه یه سری نماد توی فیلم وجود داره که شاید بشه ازش برداشت جانبدارانه کرد ولی کاملا واضحه فیلم مستقل از هر تفکر، دین، ایدئولوژی و حزب و جناحی ساخته شده... همین استقلال در ساخت فیلم باعث شده که بشه شرایط فیلمُ با خیلی از کشورهای دنیا قیاس کرد، حتی خود ایران در سالهای گذشته... دیالوگهای و سکانسهای تاثیرگذار تو این فیلم کم نیست... البته فیلم بدون ایراد هم نیست ولی ایرادهای بیشتر از جنبه های هنری ظاهری هست... همونطور که گفتم تفکر و ایده ای که پشت فیلم هست واقعا بی نظیره و واقعا بی نظیر هم به تصویر کشیده شده...
در کل میتونم بگم هر کَـس این فیلمُ نبینه نیمی از زندگیش بر باد فناس ...
ضمنا نسخه دوبله شده از این فیلم هم موجوده که دوبله فوق العاده مناسبی داره، مخصوصا صدایی که برای نقش اول فیلم انتخاب شده (البته فیلم که شروع میشه احتمالا مثل من میگید چه بدسلیقه بودن کسایی که این صدا رو برای این شخصیت انتخاب کردن ولی بعد خودتون پشیمون میشید و میفهمید بهترین انتخاب بوده)... اگه خواستید میتونید نسخه دوبله رو ببینید، فقط حواستون باشه اون قسمت فیلم که داستان میرسه به هم جنس بازی رو کلا با زیرنویس ببینید
در نهایت نمره من به فیلم: 9
ویرایش توسط vahid : 08-02-2014 در ساعت 11:17 PM
تنـــــــــــها فیلم هیوگو ویوینگ که از نقشش خوشم میاد که اینجا هم صورتش پوشیده ـس
از میمیک چهره ـش خوشم نمیاد
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)