underdogs 2013
خیلی خوبه
گزارش محمد رضا احمدی
حتما ببینید اگر ندیدید
خیلی خوب دوبله کردن
underdogs 2013
خیلی خوبه
گزارش محمد رضا احمدی
حتما ببینید اگر ندیدید
خیلی خوب دوبله کردن
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
22Bullets 2010
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلم به نظرم ارزش چند بار دیدن رو داره !
امتیاز 6.7 از IMDB -- خودم بهش 7.4 میدم
ژان رنو نقش کسی رو داره که دوستای دوره جوونیش که با هم قسم برادری خوردن بهش خیانت میکنن و در پی اتفاقاتی که رخ میده مجبور به انتقام گیری میشه ...
در شروع فیلم 22 گلوله به بدن ژان رنو شلیک میشه !
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی که خیلی حوصله ندارم فیلم های پیچیده و به معمایی ببینم میرم سراغ فیلم های اکشنی چیز خاصی جز اکشن و درگیری و تعقیب و گریز ندارن
فیلم های جیسون استتهام این جور مواقع زیاد به کار میان
این بار چون فیلمی ازش دم دست نداشتم رفتم سراغ فیلم sabotage آرنولد
فیلم در مورد یه سری مامور مبارزه با مواد مخدره که یه سری اتفاقاتی براشون پیش میاد
داستان فیلم در ابتدا یه جورایی معمولی داشت پیش میرفت اما اواخر فیلم بهتر شد و تا حدودی فراتر از انتظارم با تووجه به ریت فیلم بود
اما نکته خیلی منفی فیلم بازی خیلی بد اکثر کاراکترهای فیلم بود که من اصلا ازشون خوشم نیومد . حالا باز آرنولد چون عشقه دوران بچگیه رو میشد یه کاریش کرد اما بقیشون به نظرم اصلا خوب نبودن .
به نظرم یه فیلم با داستان نسبتا مناسب به دلیل بازی ها و کارگردانی ضعیف یه فیلم معمولی رو به پایین دراومده بود.
my vote : 6 ( اونم به آرنولد و اتفاقات خارج از انتظار آخرای فیلم )
پ ن : تو فیلم و به خصوص اوایل اون به شدت از الفاظ زشت و رکیک استفاده میشود و به از هر دو کلمه یکیش فحش و بد بیراس
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
Amazing Spiderman 2برخلاف انتقاداتی که میشد و اونو ضعیف تر از نسخه شماره یک میدونستن خوب کار شده بود و توجهم رو نسبت به خودش جلب کرد
اگه تا حالا تبلیغات منفی منجر به دلزدگی تون شده بهتون پیشنهاد میکنم که ببینیدش و بعد قضاوت کنید
به نظرم شخصیت سازیش خیلی بهتر از نسخه شماره 1 بود و یه تراژدی غیرقابل پیش بینی هم داره که به نظرم نویسنده هاش برنامشون اینه که به هیچ شخصیتی وابسته نشن که این باعث جذابیت بیشتر میشه !
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)