در کنار فیلم هایی به نظر من ضعیف و البته تاپی که تا الان قرار دادیم مثل اسپایدر من و کاپیتان امریکا
این فیلم مثل الماس میمونه
بیشتر منتقدین به فیلم امتیاز بالایی دادن
---------------------------------------------------------------------------------------------------
جلوه های بصری این فیلم فوق العاده است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم جدید و زیبای Maleficent(شیطان صفت) برداشتی متفاوت از انیمیشن قدیمی اما زیبای (زیبای خفته)سال 1959 است
شخصیت پردازی فیلم بسیار خوبه و از آنجلینا به عنوان یکی از بازیگر ها بسیار نقد های مثبتی شده
شخصیت پردازی فیلم عالیه ولی با این حال فیلم یکم زیادی تخیلی میشه(البته من که خوشم اومد با تریلری که از فیلم دیدم)
پیشنهاد میشه از دست ندید
Labor day 2013
این فیلم بر اساس رمانی با همین نام ساخته شده
یه قسمت کوتاه از نقد مووی مگ :
« روز کارگر » حاوی مضامین ارزشمندی نظیر عشق و توجه به بنیان خانواده و شاد زیستن است و همانطور که خانم مینارد هم گفته، او فردی همواره خوشحال و سرزنده هست که سعی دارد دنیای پیرامونش را تبدیل به دنیایی بهتر از دیروز کند. این نگاه زیبا و رویایی به زندگی، در کتاب « روز کارگر » نیز به خوبی نمود پیدا کرده و خوانندگان نیز از آن استقبال بسیار خوبی بعمل آورده اند. اما آیا تمام این مقوله ها که عیناً به فیلم « روز کارگر » هم منتقل شده، توانسته از این فیلم اثری ارزشمند بسازد یا خیر؟ جواب مسلما خیر است!
Kate winlate , Josh Brolin
شدیدا پیشنهاد میکنم ، مخصوصا به دوستانی که فیلمهای درام رو ترجیح میدن
امتیاز IMDB : 6.9
امتیاز من : 7.3
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه داستان : یک پلیس مخفی دیترویت به نام دِیمییِن (با بازی پل واکر) وظیفه داره با همکاری یک مجرم سابق به “عمارتهای آجری”،
شهرک مشهور خلافکاران در دیترویت، نفوذ کنه.در اونجا باید مقر سرکردهی مجرمان را شناسایی کنه و نقشهاش برای نابودی شهر خنثی کنه …
نظر شخصی :فیلمش عالیه و یکی از بهترین فیلمهای هیجانیه که بعد چند وقت دیدم.بازیگراش فوق العاده هستند.مخصوصا بازیگرایی که برای نقش خلافکار انتخابشون کردن.
خودم به شخصه از دو بازیگر نقش اول فیلم خیلی خوشم اومد.یه جورایی میشه گفت ادمو یاده استریک بک میندازه.چون تو بعضی از صحنه ها دونفری همه رو نابود می کردن.
درگیریهای فیلم عالی بود و مشخص بود که بعضی بازیگرا خودشون بدل کارن.فیلم معایب زیادی نداشت ولی میشه از اونها به تکراری بودن بعضی سکانس ها و نژاد پرستی در
فیلم اشاره کرد.بنظرم imdb باید امتیاز بالاتری به فیلم میداد چو واقعا امتیاز 5.8 برای فیلم کمه. درکل اگه کوچکترین علاقه ای به هیجان دارید این فیلم رو از دست ندید.
امتیاز 8.0 رو به فیلم میدم
دوستان لینک هم بزارید
اقا داوود اون پایین چی میگه
خیلی مخلصیم داوود / کم پیدایی
!
Blood Ties 2013
اون دسته از دوستانی که این فیلم رو از دست دادن ، چیزی برای گفتن ندارم .. پی به اشتباهتون ببرید و ببینیدش
"رابطه خونی" داستان دو برادر پلیس و مجرم هست که همدیگه رو به چالش میکشن
دیالوگ های درست و حسابی ، بازی خوب بازیگرا و مهمتر از همه یک دست بودن همه عوامل فیلم از جمله فیلمبرداری و صدا برداری ، پیشنهاد میکنم با کیفیت خوب ببینید
از بازی تأثیر گذار Clive Owen هم نمیشه گذشت ..
امتیاز Imdb : 6.5
امتیاز من : 7
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
Equilibrium 2002
خلاصه داستان: در دنيای آينده حکومتی بسيار خشن و مستبد وجود دارد که سياست آن از بين بردن شورشها، جنگها و اعتراضات با استفاده از فرونشاندن احساسات و محو هيجانات است: کتابها ، هنر و موسيقی بطور اکيد ممنوع شده اند و داشتن احساس جرمی است که مجازات مرگ دارد. جان پرستون يکی از بهترين ماموران حکومت است که مسئول از بين بردن هر کسی است که از اين قوانين سرپيچی کرده است. اما زمانيکه او مقداری از داروی پروزيوم را از دست می دهد – يک داروی هوشيار کننده ذهن که احساسات را کاهش می دهد – ناگهان به تنها فردی تبديل می شود که قادرست با اين حکومت با آن مبارزه کرده و آنرا از بين ببرد.
-------------------
نظر شخصی:
چیزی که خیلی واضحه و از ظواهر فیلم هم مشخصه، حتی تو کاورش هم معلومه اینه که سعی شده این فیلم ظاهری مثل ماتریکس داشته باشه... ولی در عمل به جز چند تا صحنه مبارزه اونم نه با کیفیت ماتریکس، هیچ نشونی از این فیلم نداره... نه از نظر جلوه ویژه، نه از نظر داستان... کریستین بیل به عنوان بازیگر نقش اول خیلی شبیه به شخصیت نئو توی ماتریکس گریم و حتی تا حدودی شخصیت پردازی شده... نوع مبارزه و چهره جدی و کاملا خشک موقع کار و مبارزه کاملا کپی برداری شده از ماتریکس هست... متاسفانه این فیلم از نظر خط داستانی اصلا روایت مناسبی نداره... فیلم از هم گسیختگی داره که بعضی جاها خیلی توی ذهن میزنه... توی فیلم تشکیلاتی وجود داره که عملا حاکم کشور یا شاید جهانه و احساس کردن جرم محسوب میشه و مجرم هم اعدام میشه... ولی توی فیلم برای اجزا و صحنه ها دلیل درست حسابی آورده نمیشه... توی فیلم گفته میشه دارویی وجود داره که اگه انسان استفاده کنه احساسش از بین میره و مردم موظفند استفاده کنند... ولی مشخص نمیشه که آیا این دارو اختیار رو هم از انسان میگیره؟ اختیار در استفاده بعد از مصرف دارو هنوز وجود داره؟ اگه آره چرا اونهایی که احساس میکنن رو میکشن به جای اینکه بیان بهشون دارو تزریق کنن... و اگه نه چطوری تونستن بقیه رو راضی به استفاده از دارو کنن؟ اصلا از کی مصرف دارو شروع میشه... از بدو تولد؟ و خلاصه از جنبه های دیگه هم سوالات زیادی وجود داره که بعضی وقتها منطق فیلم رو زیر سوال میبره... ولی اگه بخوای با یه تسامح زیاد به فیلم نگاه کنی شاید هیچکدوم اذیتت نکنه...
در نهایت میتونم بگم دیدن این فیلم برای یک بار اونقدرها هم بد نیست... ارزشش رو داره مخصوصا اونهایی که به این ژانرها علاقه دارن...
نمره فیلم از نظر من: 4.8
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)