[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در راستای دیدن فیلم های مهمی که تا حالا ندیم دیشب فیلم the game 1997 رو دیدم
فیلم اثر دیوید فینچره و مایکل داگلاس و شون پن توش بازی میکنن
فیلم یه فیلم کاملا فینچریه یعنی کاملا معمایی و درگیرکننده .
فیلم موضوع خیلی جذاب و جالب و بدیعی داشت . پر از حوادث عجیب و غافلگیرکننده
من بارها به این نکته اشاره کردم که این کارگردان ها این موضوع ها رو چه جوری خلق میکنن و چطوری به مغزشون خطور میکنه این چیزا . در عوض ایرانی ها رو نگاه ، سالی شاید دو سه تا فیلم با موضوع درست حسابی ساخته میشه ( البته بحث جلوه های ویژه هم هست که دست خیلی از کارگردان های ایرانی رو میبنده و نمیتونن شاید بعضی ایده هاشونو عملی کنن و اینکه خیلی از کارگردان های خوبمون چند سالی میشه که به دلیل مشکلات بیکار شدن)
بازی بازیگرا هم خیلی خوب بود . هم مایکل داگلاس هم شون پن و هم سایر بازیگرا خیلی قشنگ و طبیعی بازی کردن
پایان فیلمم یه پایان عالی و غافلگیرکنندس
my vote : 8
ویرایش توسط reza67 : 08-22-2014 در ساعت 11:12 PM
درک چگونگی شرایط خانواده ای از هم پاشیده "کریمر علیه کریمر" Kramer vs. Kramer
دانلود فیلم فوق العاده زیبا و درام Kramer vs. Kramer (کریمر علیه کریمر) ، با کیفیت بلوری ، محصول سال 1979
داستان فیلم خیلی ساده است ، زن و شوهری که دیگه تحمل زندگی با هم رو ندارن
و حضانت پسرشون باید به چه کسی سپرده بشه ؟
ابتدای فیلم با اتفاق عجیبی همراه ، مادر داستان ، جوانا کریمر (مریل استریپ) به دلیلی که من هنوز درک نکردم
میذاره و میره و تک و تنها پدر و پسر باید با مشکلات شون بسازن ! داستین هافمن (تد کریمر) اوج هنرش رو تو
این فیلم به نمایش میذاره ! البته نباید از بازی ابهام آور مریل استریپ گذشت !
خب تمام اینا به کنار ، مادر و پدر سر حضانت پسرشون با هم سر جنگ میفتن ، ولی بازم دقیق مشخص نیست
که مادر اصلا میتونه از پس فرزندش بر بیاد یا نه ، چون شخصیت بسیار نامفهموم و نا آشنایی داره !
توی همین شرایط تد و بیلی (پسر کریمر) یه زندگی جدیدی رو شروع کردن و به هم وابستگی شدید دارن
یه چیز جالب هم توی این فیلم دیدم بذارین بهتون بگم ، با اینکه بیلی خیلی پدرش رو بیشتر دوست داره و
میشه گفت مادرش در حقش کم کاری کرده ، هیچ وقت تا آخر فیلم نمیشنوین که من میخوام پیش پدرم بمونم ،
همش من منتظر همین جمله بودم که بشنوم ، ولی بیلی واقعا هم مادر و هم پدرش رو دوست داره !
یه سری سکانس های واقعا طلایی رو تو فیلم مشاهد میکنید ، مثلا پدر و پسر اصولا با هم شام درست میکنن ،
چند هفته ی اول که اصلا چیزی بد نبودن ولی این آخرها حرفه ای بودن ، که بیلی گریه میکنه ولی بازم تو اون
حال به پدرش کمک میکنه ، که نشون میده چقدر مسئولیت پذیر شده ، یا اینکه از داستین هافمن تو دادگاه
میپرسن چرا شغل قبلیت رو از دست دادی میگه ، چون داشت پسرم تو تب میسوخت و به کارم نرسیدم !
ولی بگم ، مادر داستان هیچ وقت شخصیت کاملش رو به ما نشون نمیده ! که از هنرمندی مریل استریپه !
من خودم بعد از تمام شدن فیلم نتونستم بگم که حضانت بچه با کی باشه ، شما چه طور؟
به هر حال این فیلم شگفت انگیز رو پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان از دست ندین !
5 تا جایزه ی اسکار برده ، عجیب هم نبود که 6 تا ببره !
خب بریم سراغ فیلم امشب:
Serpico 1973
امتیاز imdb: با حدود 50هزار رای: 7.8
خلاصه داستان:
نيويورک. پليس درستکار، «فرانک سرپيکو» (پاچينو)، به هيچ ترتيبي با فساد هم کارانش نمي تواند کنار بيايد...
------------------------
کلا فیلم رو به خاطر حضور آل پاچینو دانلود و نگاه کردم... فیلم از دسته فیلم های کلاسیک به حساب میاد که یه معضل اجتماعی احتمالا همون زمانه رو داره بازگو میکنه... فیلم بیشتر تلاش می کنه تصویرسازی شرایط جامعه و فساد پلیس رو به تصویر بکشه و برای نشون دادن عمق فاجعه اکثر زمان فیلم گذاشته شده... و حالا قراره یه نفر به تنهایی (سرپیکو / آل پاچینو) بیاد و با این فساد مقابله کنه... شخصیتی که آل پاچینو توی فیلم درآورده، شخصیت جالب و قابل توجهی هست... در کل بازی خیلی خوبی ارائه کرده ولی روند روایی داستان خیلی خیلی کند پیش میره... بعضی وقتها بدجور خسته کننده میشه... من شخصا فیلمهایی با چنین داستانهایی رو دوست ندارم
نمره من به فیلم: 6.5
مخصوص وحید
Blue Ray 1080p FULL HD
Encoder:Sparks
Size:8.7 G B
Expressleech:
locke رو کی معرفی کرده بود؟
جالب بود... فیلمی با 2بازیگر تام و بی ام دبیلو
The Hypnotist 2012
امتیاز imdb: از حدود 4000 رای 5.5
خلاصه داستان: دو کاراگاه با یک روانشناس مشهور در مورد جرمی که جوانی نیز شاهد آن بوده، دست به تحقیق می زنند و...
--------------
نظر شخصی:
فیلم، کاملا یه فیلم جنایی که کل فیلم اختصاص داره به حل معمای یه قتل که مرتبط با اون قتل یه آدم ربایی هم انجام شده... یه روانشناس هم هست که مامور پرونده ازش خواسته با توانایی بالایی که توی هیپنوتیزم داره، بیاد و برای حل مسئله کمک کنه... خود داستان مشخصا پتانسیل خیلی بالایی داره ولی متاسفانه به شکل درستی به تصویر کشیده نشده... بازی بازیگرها هم کاملا معمولیه... به همین خاطر در واقع به نظر میرسه فیلم مثل یه قسمت از سریالهای جنایی معمولی هست که فقط زمانش طولانی تر شده... در مجموع اگه خیلی وقت داشتید میتونید برای یه بار بشینید فیلمُ ببینید
نمره من: 5.7
عجیب الخلقه ها (27 امتیاز) Freaks
(تاد براونینگ، 1932)
وقتی ایروینگ تالبرگ، مدیر ام جی ام، فیلمنامه ی عجیب الخلقه ها را خواند، گفت: «خب این هولناکه!» حق با او بود، متن آن قدر هولناک بود که می توانسیت اف اسکات فیتزجرالد () را به حالت تهوع بیندازد.
نتیجه ی کار هم آن قدر هم هولناک شد که نماش آن در انگلستان به مدت سی سال ممنوع شد.
اثر کلاسیک بروانینگ یه فیلم مخصوص نیمه شب درست و درمان است، که در آن از صحنه های واقعی هنرمندان عجیب الخلقه ی سیرک ها (زنی با صورت پر از مو، اسکلت انسان و کوتوله ها) استفاده شد
تا در عین هوشمندی داستانی عجیب- و همزمان بسیار عاطفی – از جنایت و خیانت به تصویر کشیده شود.
چطور ما فراموش کرده بودیم که «عجیب الخلقه ها» قهرمان و «نامتعارف ها» هم افرادی عادی هستند؟
لظحه ی فراموش نشدنی: پایان هولناک فیلم که در آن عجیب الخلقه ها زیر بارش شدید باران انتقام می گیرند.
پ.ن : زمان نمایش فیلم بازیگرای فیلم برای صرف ناهار رفته بودن یه رستوران نزدیک سینما
که با ورودشون به رستوران خیلی ها حالشون بهم خورده بود و اونارو راه نداده بودن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)