..
می خواهم برگردم به روزهای کودکی آن زمان ها که : پدر تنها قهرمان بود . عشــق، تنـــها در آغوش مادر خلاصه میشد بالاترین نــقطه ى زمین، شــانه های پـدر بــود … بدتـرین دشمنانم، خواهر و برادر های خودم بودند . تنــها دردم، زانو های زخمـی ام بودند. تنـها چیزی که میشکست، اسباب بـازیهایم بـود و معنای خداحافـظ، تا فردا بود…!
راســــــتی، دروغ گـــــفتن را نیــــــــز، خـــــــــوب یاد گـــرفتــه ام…! “حــــال مـــن خـــــــوب اســت” … خــــــوبِ خــــوب ▲♥▼
می دانی یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند آن وقت با خودت بگویـی بگذار منتـظـر بمانند !!! ▲♥▼
این روزها “بــی” در دنیای من غوغا میکند! بــیکس ، بــیمار ، بــیزار ، بــیچاره بــیتاب ، بــیدار ، بــییار ، بــیدل ، بـیریخت،بــیصدا ، بــیجان ، بــینوا ، بــیحس ، بــیعقل ، بــیخبر ، بـینشان ، بــیبال ، بــیوفا ، بــیکلام ،بــیجواب ، بــیشمار ، بــینفس ، بــیهوا ، بــیخود،بــیداد ، بــیروح ، بــیهدف ، بــیراه ، بــیهمزبان
بي تو بي تو بي تو ..........
آدم ها تا حدّ مرگ از خود خسته ات می کنند
ترکت نمی کنند
اما مجبورت می کنند ترکشان کنی
آنگاه تو می شوی بنده ی سر تا پا خطاکار!
هوشنگ ابتهاج
از طعنه مردمان اين زمان غمگين مباش
آنها سالهاست كه به هواي ابري ميگويند " خراب "
خواننده: علی اصحابی
آهنگ: غریبه
آلبوم: تو راست میگی
کی میتونه بعد از تو محرم رازه من بشه
کی میتونه بعد از تو همه نیازه من بشه
کی جاتو میگیره و درد دلامو گوش میده
کی دیوونه کردنو مثل چشمات خوب بلده
بعضی وقتا میامو یواشکی می بینمت
وقتی که غنچه بودی خودم باید می چیدمت
کی به جای من برات شبا لالایی میخونه
شنیدم اون غریبه قدر تورو نمیدونه
غریبه تورو خدا عشقمو اذیت نکنی
قول مردونه بده بهش خیانت نکنی
قول بده چشمای اون هیچ موقع اشکو نبینه
قول بده که هیچ شبی چشم انتظارت نشینه
غریبه غریبه
بگو که عاشقشی همیشه اونو دوست داری
حالا که یاره توئه هیچی براش کم نذاری
بگو که عاشقشی همیشه اونو دوست داری
حالا که یاره توئه هیچی براش کم نذاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)