الان شاید بعضیا فکر کنن حجاب هست ولی اگه واقعا اون دسته از آدما هستن که اینجوری دارن فکر میکنن سخت در اشتباهن یا اصلا نرفتن تو خیابونا
الان تو خیابان هزار تا به خصوص زنی که شوهر داره و از همه مهمتر خود شوهر بی غیرتش باهاشه ولی میبینی زنه قشنگ ساپورت پوشیده یه شال نصف سرش
بعدم میان از جلو سینه ها تمام معلوم از پایین غیر از خود پا سفیدی پاها هم قشنگ معلومه اونوقت هزار نفر جوون نگاه میکنن وارد گناه میشن خودشونم نخوان بازم میشن
حالا دخترم همینجور....متاسفانه مردم ایران خیلی بیش از حد بی جنبه هستن
بعدم شما فکر کن بیان یه روز بگن نداشتن حجاب هیچ مانعی نداره اونوقت دیگه ببین چی میشه
خب ما همه خواهر داریم نمیتونیم اصلا بهش فکر کنیم که خواهرمون وقتی میره بیرون زیر هزار تا چشم نامحرم.....
حالا بعضیا مثل من و شما که غیرت داریم اگه زنم داشته باشیم که خصوصیات بالا رو داشته باشه میره تو طلاق و به قول خودشونم بحث فرهنگی و ازین چیزا
دانیال حرف خوبی میزنه اینا خیلی باعث اختلاف نظر میشه .......در ضمن من اصلا منظورم این نیست که باید برن چادر بپوشن وازین چیزا ولی دلیلی هم نداره
واسه زن شوهر دار بیاد اینجوری تیپ کنه بزنه بیرون .....اگه هدف خوشتیپیه تو هرچی آرایش...لباس...رفتار....حد نرمال من فقط منظورم اینی بود که گفتم