نوشته اصلی توسط yasin6 نه نرفتم...چطور مگه ؟؟تو رفتی؟ نه نرفتم اونو به این خاطر گفتم که هوای عراقیارو بدجور داری چه از لحاظ فروش توتون چه از لحاظ .......
sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نه نرفتم اونو به این خاطر گفتم که هوای عراقیارو بدجور داری چه از لحاظ فروش توتون چه از لحاظ ....... از حق نباید گذشت..خداییش توتون و قلیوناشون حرف نداره عربا
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نه نرفتم اونو به این خاطر گفتم که هوای عراقیارو بدجور داری چه از لحاظ فروش توتون چه از لحاظ ....... ولی خب اینم قابل تعمله که کسی به زور نمیتونه کسی رو وادار کنه تقصیر زن فاحشه هست خداوکیلی ما از اونا بدتریم
sadegh1, yasin6
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 خودم دارم همین الان توتون النخله دوسیب 2015 جدید اومده لامصب خونه چه کار میکنه حالشو ببراین توتونو هم از عربا داری
قربون امامان معصوم و حضرت محمد و ائمه معصومین علیهم السلام که چی میکشیدن ازدست این عربها
daniyal, sadegh1
نوشته اصلی توسط yasin6 پس کشور های دیگه که توش ایرانی هست باید ایرانیارو دار بزنن دیگه یعنی تو ایرانی رو با عرب مقایسه میکنی؟!!!!
آدم نمیدونه چی بگه
نوشته اصلی توسط azade یعنی تو ایرانی رو با عرب مقایسه میکنی؟!!!! نه ولی در کل همه انسانیم دیگهنیستیم؟
نوشته اصلی توسط yasin6 نه ولی در کل همه انسانیم دیگهنیستیم؟ نه عرب ها انسان نیستن وهابیای کصافت سر بریدن 7 تا شیعه رو حلال میدونن :| عرب اگر آدم بود دختر زنده به گور نمیکرد :/
نوشته اصلی توسط azade نه عرب ها انسان نیستن وهابیای کصافت سر بریدن 7 تا شیعه رو حلال میدونن :| عرب اگر آدم بود دختر زنده به گور نمیکرد :/ واقعا ....
azade, sadegh1, yasin6
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن