صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: عرضه قلیان در مشهد ممنوع شد

فعال

Cool عرضه قلیان در مشهد ممنوع شد

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار مشهد از ممنوعیت عرضه قلیان در مشهد خبر داد

تابناک: به گزارش ایسنا، عبدالله ارجاعی امروز 22 اردیبشهت ماه در نشست خبری کارگروه سلامت و امنیت غذایی با موضوع ممنوعیت عرضه قلیان که در شهرک دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: موضوع مبارزه با قلیان در چهار سطح در دستور کار قرار گرفت، این امر در برنامه یک ساله بررسی شد و در این راستا آخرین مهلت واحدهای عرضه قلیان یا چایخانه‌های سنتی غیر مجاز در سطح شهرستان 15 خرداد ماه خواهد بود.

وی ادامه داد: با هرگونه تبلیغ، تشویق و گسترش مصرف دخانیات برخورد خواهد شد و در این راستا طرحی که از حدود یک سال پیش در دست بررسی بود، در کارگروه بهداشت از امروز به صورت رسمی در مشهد اجرا خواهد شد.

وی افزود: در راستای ممنوعیت عرضه قلیان دستگاه‌های زیادی مانند نیروی انتظامی به خصوص پلیس اماکن،‌ دانشگاه علوم پزشکی، دادستانی، صدا و سیما، شهرداری و … نقش داشته‌اند.

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار مشهد تصریح کرد: از بین موضوعات قابل طرح و بررسی مواردی در اولویت هستند که تاثیر بیشتری بر عرصه و زندگی مردم به شهروندان داشته باشند.

ارجاعی با بیان اینکه در چهار عرصه مشخص شده وزن متغیرهای موجود در جامعه سنجیده می‌شود، گفت: میزان تاثیر متغیر بر بهداشت و سلامت انسان‌ها، اقتصاد مردم، فرهنگ، سلامت جسم و روان شهروندان از جمله چهار عرصه طرح شده است.

وی یادآور شد: مصرف دخانیات و مواد اعتیادآور بر سلامت جسم و روان شهروندان، فرهنگ عمومی و اقتصاد جامعه تاثیر مستقیمی دارد، متاسفانه امروز مخاطب این مراکز جوانان هستند و بیشترین ضرر و زیان را این قشر و نیروی فعال جامعه متحمل می‌شوند.

ارجاعی افزود: هماهنگی‌ها و اخطارهای لازم در این زمینه داده شده و حتی حدود 6 ماه پیش در نشستی با متصدیان واحدهای عرضه قلیان موارد لازم ارائه شد.

وی با بیان اینکه ممنوعیت استفاده از قلیان در اماکن عمومی، ‌هتل‌آپارتمان‌ها و میهمان‌پذیرها نیز اعمال خواهد شد، گفت: صاحبان هتل‌آپارتمان‌ها و میهمان‌پذیرها تا اول خرداد ماه سال جاری فرصت دارند تا تمام مکان‌هایی که در فضای عمومی هتل در آن‌ها قلیان عرضه می‌شود، را جمع‌آوری کنند، در غیر این صورت با مجموعه هتل برخورد خواهد شد؛ این مکان‌ها تنها اجازه دارند فضایی خاص بدون امکانات رفاهی برای مصرف سیگار در نظر بگیرند.

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار مشهد عنوان کرد: ممنوعیت عرضه قلیان از اول خرداد سال جاری در پارک و فضاهای سبز مشهد اجرا خواهد شد که مدیریت آن برعهده شهرداری بوده و در این راستا مدیران پارک‌های سطح شهر موظف شده‌اند که در صورت استفاده مردم از ادوات قلیان، در قالب امر به معروف و نهی از منکر تذکر دهند.

ارجاعی با اشاره به اینکه حدود 70 واحد عرضه ادوات قلیان در سطح شهر وجود دارد، اظهار کرد: در روزهای آینده طی جلسه‌ای برای تمام واحدهایی که اقدام به فروش ذغال، تنباکو و قلیان می‌کنند، فرصت و مشوقی جهت تغییر شغل قرار داده می‌شود و در صورتی از فرصت لازم استفاده نکنند، در چارچوب قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد.

2. 10 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    تو تهران زورشون نمیرسه وگرنه تهرانم همه چیزو ممنوع می کردن....
    حتی اگه بتونن مردم مجبور میکردن هر هفته عزاداری بگیرن هرچیزی که باعث شادی بود رو تعطیل میکردن...

4. 3 کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    قلیون ده بار ممنوع شده ولی بازم فایده نداشته!
    من موندم این قلیون چه لذتی داره آخه؟؟؟
    به نظر من اصلا حال نمیده
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

6. کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    آخه قلیون چیزی جز ضرر چی داره؟ شادی که بخواد همراه با ضرر باشه میخوام هرگز نباشه والا
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

8. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    كاش همه جا ممنوع بشه بدجوري بين جوونها شايع شده
    كاش جوونامون تفريح رو در چيزاي ديگه كه براي سلامتيشون ضرر نداره جستجو كنن

10. کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Hadi 0021
    Guest
    کرمانشاه رو هم دوسال پیش پاکسازی کردن ......

فعال
    پس این عربهای عراقی حالا چه کار میکنن؟؟فکر کنم مدتی ممنوع میشه و بعد دوباره روز از نو قلیون هم از همون نو
    اینجا هم(تهران) چند سال پیش همینکارو کردن به ی هفته نکشید قلیون کشیده شد و به آزادی رسید

13. کاربر مقابل از yasin6 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    تو شهرستان ما هم خیلی وقته پاکسازی کردن
    بدیش اینجاست که تو شهر ما هیچ جای درست حسابی ای برای تفریح پیدا نمیشه همه جوونا فقط وقتشونو تو سفره خونه ها (کافه ها) می گذروندن و خاطرات بچه بازی هاشونو برای هم تعریف می کردند .

الان تو هر پارکی میریم مردم یه قلیون دستشونه.

من خودم قلیونی نیستم ولی الان که متولدین 75 به بالا رو میبینم همشون عشق قلیونن، همشون عشق لاتی ان.

15. 2 کاربر مقابل از vahab_21 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    تو اراک همچنان برقراره

شنیدید میگن اراک و جاهلاشو، تهران و خانوماشو ؟ فک کنم دلیلش اینه

,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
    ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉

Hadi 0021
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahab_21 نمایش پست ها
    تو شهرستان ما هم خیلی وقته پاکسازی کردن
    بدیش اینجاست که تو شهر ما هیچ جای درست حسابی ای برای تفریح پیدا نمیشه همه جوونا فقط وقتشونو تو سفره خونه ها (کافه ها) می گذروندن و خاطرات بچه بازی هاشونو برای هم تعریف می کردند .

الان تو هر پارکی میریم مردم یه قلیون دستشونه.

من خودم قلیونی نیستم ولی الان که متولدین 75 به بالا رو میبینم همشون عشق قلیونن، همشون عشق لاتی ان.
    دقیقا همینطوره ولی خب من قلیون میکشم اما نه از بیرون ولی لات هم نیستم

حالا خودت بچه کجایی چون اینایی که گفتی بیشتر به اینجا میخوره

18. کاربر مقابل از Hadi 0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)