نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: دختران اسب سوار عشایر_ بهنوش بختیاری و دختران مانکن ایرانی _فلور نظری با چادر

نیمه حرفه ای

دختران اسب سوار عشایر_ بهنوش بختیاری و دختران مانکن ایرانی _فلور نظری با چادر

بازیگر زن معروف با همسر و پسرش

__________________________________________________ _____________________

عکس زیبای شیلا خداداد در سال 94

__________________________________________________ ______________________________

عکس زیبا و جالب فلور نظری با چادر در مکان مذهبی

__________________________________________________ _______

دختر دانش آموز جوان ترین مدیر عامل دنیا است!

سیندهوجا راجارامان نام دختر دانش آموزی است که تنها با 14 سال سن، عنوان جوان ترین مدیرعامل دنیا را به خود اختصاص داده است و توانسته است یک مدیر موفق و کم سن و سال باشد.

این دختر دانش آموز مدیر عامل یک شرکت در زمینه انیمیشن سازی است ، شرکتی که پدرش در اکتبر سال 2010 آن را راه اندازی کرد.
    سیندهوجا راجارامان در این مورد گفته است: من هم به انیماتور بودن و هم مدیر بودن خود افتخار می کنم و شغل ام را بسیار دوست دارم.

__________________________________________________ ______

دختران اسب سوار عشایر!

__________________________________________________ __________

تینا آخوندتبار در کنار کودکان کار

__________________________________________________ _____________

پیر ترین جاندار کره زمین

این درخت به گفته کارشناسان حتی قدیمی*تر از ساخت بنای مرموز استون هنچ در کشور انگلستان است.

کهن سال*ترین جاندار بر روی کره زمین تا به حال یک درخت صنوبر است که در کمال شگفتی در کمال سلامت و همچنان در حال رشد است.
    کهن*ترین درخت موجود در کشور انگلستان که به گفته کارشناسان قدیمی*ترین موجود زنده در این کشور به شمار می*آید با عمر حدود 4 هزار سال در حال خشک شدن است.

گفتنی است، مردم محلی که در منطقه سامرست که این درخت در آن قرار دارد به خاطر پژمرده شدن و خشک شدن این درخت بزرگ که از گونه Ashbrittle است بسیار ناراحت هستند و کارشناسان امیدوار هستند بتوانند مانع از پژمرده شدن آن شوند.
    این درخت به گفته کارشناسان حتی قدیمی*تر از ساخت بنای مرموز استون هنچ در کشور انگلستان است.
    به گفته پژوهشگران قدیمی*ترین درخت جهان یک صنوبر 9 هزار و 500 ساله در کشور سوئد در پارک ملی Fulufjallets است که در یک سر شماری در سال 2004 در کشور سوئد کشف شده است.
    سن آن توسط آزمایش کربن 14در یک آزمایشگاه دیرینه شناسی در میامی فلوریدای ایالات متحده تخمین زده شده و نکته منحصر بفرد سالم بودن و رشد کردن این درخت بدون هیچ مشکلی است.
    __________________________________________________ __________

امین زندگانی همراه با تیم ستاره ها

امین زندگانی با انتشار عکس زیر نوشت:

همراه با تیم ستارهها

__________________________________________________ _____________

دوستی تمام نشدنی آزاده نامداری و شقایق دهقان

آزاده نامداری این تصویر را از خود در کنار شقایق دهقان منتشر کرد و نوشت: «دوستیهای تمام نشدنی». نامداری که پس از حاشیه ایجاد شده در ایام نوروز، مدتی از فضای مجازی خداحافظی کرده بود، دوباره از چندی پیش صفحه اینستاگرام خود را راه اندازی کرده است. او بزودی جلوی دوربین فیلم جدید پرویز شهبازی خواهد رفت.

__________________________________________________ ______________

فقیهه سلطانی و همسر فوتبالیستش در تلویزیون

فقیهه سلطانی بازیگر سینما و تلویزیون و جلال امیدیان بازیکن اسبق فوتبال اصفهان که به تازگی با هم ازدواج کرده اند ، شب گذشته در برنامه خوبی از خودتونه از زندگی مشترک گفتند.

فقیه سلطانی درباره این ازدواج گفت : شخصا اهل ورزش هستم و به ورزشکارها احترام می گذارم البته به غیر از فوتبال. درباره اخلاق خوب آقای امیدیان هم زیاد شنیده بودم .
    جلال امیدیان نیز در پاسخ به این سوال شهرام شکیبا که آیا به بازیگری علاقه دارید ، گفت: علاقه ندارم اما تلاش می کنم مشوق همسرم باشم و به همین دلیل فعلا من در اصفهان هستم و خانم سلطانی در تهران تا به کارشان ادامه دهند و این 20 سال زحمتشان در عرصه بازیگری از بین نرود.

فقیه سلطانی طی یادداشتی اعلام کرده بود کسی که باعث شد روی گل تنهایی رو ببوسم و کنار بگذارم همسرم است . او در این باره تصریح کرد: من تنهایی ام را خیلی دوست دارم اما فکر می کنم آقای امیدیان کسی است که می تواند جایگزین تنهایی من شود و الان او را از تنهایی ام بیشتر دوست دارم.
    در ادامه برنامه امیدیان نیز در پاسخ به سوال شهرام شکیبا که در حال حاضر چه می کنید، گفت: کارت مربیگری ام را گرفته ام . در اصفهان تنیس هم کار می کنم . دو سال کنار آقای فرهاد کاظمی بودم و اگر خدا بخواهد امسال نیز تیم خواهم داشت.

سلطانی نیز درباره کار جدیدش گفت: از 26 این ماه در پردیس سینمایی کوروش کارگردانی اجراخوانی پابرهنه در پارک نوشته نیل سایمون و ترجمه شهرام زرگر را خواهم داشت.

شهرام شکیبا سوالی نیز درباره اینکه چقدر علاقمند به کار مشترک هستید، پرسید و سلطانی نیز در پاسخ گفت: اتفاق فکر کردیم که یک آموزشگاه بازیگری در اصفهان راه اندازی کنیم خصوصا که مردم اصفهان علاقمند این موضوع هستند

__________________________________________________ ____________

کامبیز دیرباز و دخترش نیاز

__________________________________________________ ____________________________

بهنوش بختیاری با هوادارانش در مشهد

بهنوش بختیاری
    با انتشار عکس زیر نوشت:

دیدار با دوستان گلم در گلستان علی شهر مشهد..

__________________________________________________ __________________________

پلمب یک باشگاه ورزشی مختلط دیگر!

یک باشگاه ورزشی مختلط دیگر در تهران پلمب شد.

از سوی بازپرس شعبه دوم (شعبه مخصوص جرایم ورزشی) دادسرای فرهنگ و رسانه یک باشگاه مختلط ورزشی دیگر پلمب شد تا تعداد باشگاه*های پلمب*شده در هفته جاری به دو باشگاه برسد.
    این باشگاه که در زعفرانیه تهران قرار داشت بدون مجوز و به*صورت مختلط اقدام به آموزش ورزش*های رزمی می*کرد و پس از کسب اطلاعات لازم پلمب شد. پیش از این یک باشگاه رزمی دیگر که به*صورت مختلط فعالیت می*کرد، پلمب شده بود.

__________________________________________________ _______________

بهنوش بختیاری در کنار دختران مانکن ایرانی

عکس بهنوش بختیاری در کنار دختران مانکن ایرانی

بهنوش بختیاری عکس از دوستان مدل و مانکن اش منتشر کرده است و نکاتی را درمورد نحوه پوشش و مد و مدلینگ مطرح کرده است.

این بانوان زیبا رو در زمینه مدلینگ فعالیت میکنن..چیزی که ما نفهمیدیم باید جدیش بگیریم یا نگیریم؟؟راجع بهش حرف بزنیم یا نزنیم؟؟اگه خوبه چرا تو ایران مذموم به نظر میاد..اگه بده چرا اپیدمی مدل امده در خیابانها..
    عمه بنده از امریکا امده بود..اطرافیانو که میدید فکر میکرد همه مدلن..وقتی میگفتم ایشون حسابدارن..یا منشی شرکتن..یا فروشنده..تعجب میکرد..میگفت اونجا فقط مدلا و هنرپیشه ها تا این حد به خودشون میرسن..
    به هرحال الله اعلم..ما کی باشیم که قضاوت کنیم..میخوام نظرتون رو راجع به پدیده فشن..مد..ومدلینگ بدونم..قبلا اعلام میکنم که جایزه میدم به کسی که اطلاعات نداره و نظر نمیده..جایزمم فالو به تشخیص خودمه..شل وپل همه خوشتیپام هستیم

__________________________________________________ ________________________

الهام چرخنده در پشت صحنه ولگرد نقش همسر شهید

__________________________________________________ _______________
    حرف*های بدون سانسورالهام‏‎ چرخنده!

همکاران آقا، در این فیلم وقتی بهشون میگم برادرم، براشون عجیب نیست و به مسخره نمیگن بعله خواهرم! در این مجموعه وقت وضو و نماز همراه با تجدید گریم داریم، این*ها بخشی از صحبت*های الهام چرخنده درباره پشت صحنه آخرین فیلمش است.

الهام چرخنده بازیگر کشورمان در آخرین پست اینستاگرامش توضیحاتی درباره پشت صحنه کار جدیدش ارائه کرده است.
    چرخنده با انتشار تصویر زیر نوشت:

پشت صحنه فیلم ولگرد..
    وقتی ساق پات زخمه و درد داری و شنیدن صدای کات برات عین هدیه است..
    اما امان از دوربین پشت صحنه…
    به جد بگم…
    واقعا گروه درست و حرفه ایی و با اخلاقی داریم ..الهی الحمدالله شکر ..
    کمتر دیده بودم تو گروه این همه نماز خون و آدم های با ایمان باشه.
    دیگه سر صحنه کسی مسخره ام بابت گفتن یا علی نمیکنه.
    وقت وضو و نماز داریم همراه با تجدید گریم .(شاید گروه های دیگه هم داشته باشن ) من ندیده بودم .
    مردا وقتی بهشون میگم برادرم، براشون عجیب نیست و به مسخره نمیگن بعله خواهرم !
    خانوم های گروه به خاطر ایمان قلبی و یک هدف بودن واسه هم نمیزنن و چادر پوشیدنمو مسخره نمیکنن که من از لای در ببینم و در خلوتم بغض کنم .تازه کمک و تشویقم هم میکنن همشونو دوست دارم.
    کوچیکترا حرمت بزرگ ترا رو دارن.حس میکنم نقش لیلا دخترمه.
    اولین بار بود واژه …کوماندو رو نشنیدم.
    اولین بار بود با کارگردانی کار کردم که سالهاست مداح اهل بیتن ..دستمریزاد.
    خلاصه که این گروه روشنفکر نیستن .هممون دهاتی هستیم و ریشه هامون پیدا ست که تو خاکه .الهی شکر.
    خدا عزتتون رو بیشتر کنه.
    خدا از این قشر آدما رو تو سینما افزون تر کنه.و توفیق بده باهاشون کار کنیم.
    منتظرم ببینم تو کامنت ها غیرت مردا و البته شرف و عفت زنان مسلمان کشورمو. بنده قصد جسارت به خانواده شریف سینما و تلویزیون رو هرگز نداشتم و ندارم فقط یافته های امروزم بود که بی سانسور گفتم ** یا علی
    __________________________________________________ ____________

حدیث میر امینی در طبیعت

حدیث میر امینی با انتشار عکس زیر نوشت:
    جهان من در صداى خنده هاى جانانه ات نهفته جهانم را بساز

چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

2. 16 کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

4. کاربر مقابل از special عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

6. کاربر مقابل از AliReza_0111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    ما شااله خدا وکیلی مانکنای ایرانی تکن فقط فرقشون با خارجیا اینه اونا توسالنای مدهستن اینا توخیابونا فشن شو دارن

8. 2 کاربر مقابل از fcb عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

10. کاربر مقابل از yasin6 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!

12. کاربر مقابل از Shahin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

14. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

16. کاربر مقابل از vahab_21 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)