عروسک ببعی یکی از شخصیت های مجموعه کلاه قرمزی است که به زبان انگلیسی مسلط بوده و در بین صحبت هایش بسیار زیاد از کلمات انگلیسی استفاده می کند. عروسک ببعی از کلاه قرمزی ۹۰ با این مجموعه همراه شد و هرچه از حضورش در این مجموعه می گذشت طرافدارانش بیشتر و بیشتر شده به طوری که در نظر سنجی انجام شده بعد از کلاه قرمزی ۹۳، ببعی بعد از فامیل دور پرطرفدارترین عروسک مجموعه کلاه قرمزی شناخته شد.
این عروسک بسیار بامزه و بانمک طراحی شده است که کودکان و خردسالان حتماً از این عروسک استقبال خواهند نمود. عروسک ببعی پولیشی بوده و به سفارش عوامل سازنده کلاه قرمزی توسط شرکت پالیز تولید می گردد.
عروسک آقای همساده، عروسکی با لهجه شیرین شیرازی که دائماً به مشکلات خود می خندد و آنها را در قالب داستانهای باورنکردنی برای دیگران با اشتیاق تعریف می کند. این عروسک بامزه در همان ابتدای ورود خود طرفداران بیشماری را در بین اقشار مختلف پیدا کرد و داستانهای باورنکردنی او نیز در شبکه های اجتماعی بسیار رد و بدل شد.
عروسک آقای همساده بسیار خوش ساخت و با کیفیت تولید شده است. این عروسک از جنس پولیش بوده و به سفارش عوامل سازنده مجموعه کلاه قرمزی توسط شرکت پالیز تولید می گردد. این عروسک کاملاً ایرانی را می توانید برای کودکان و نوجوانان به عنوان هدیه ای فراموش نشدنی تهیه نمایید.
جیگر یکی از شخصیت های عروسکی مجموعه کلاه قرمزی می باشد که از کلاه قرمزی ۹۱ به این مجموعه اضافه شد. این عروسک خریست که فکر می کند اسبی است با نام جیگر که اگر کسی او را خر یا الاغ صدا بزند ناراحت می شود و می گوید: جیگرم، جیگرم، جیگرم! جیگر معمولاً کلمات را تکرار می کند و یکی از تکه کلام هایش این است: گفتم یا نگفتم! گفتم یا نگفتم! گفتم یا نگفتم!
عروسک جیگر خیلی زود جای خود را در بین طرفداران مجموعه کلاه قرمزی باز نمود و تکه کلاه های او در بین مردم رواج پیدا کرد و در شبکه های اجتماعی دست به دست شد.
عروسک پولیشی جیگر بسیار دقیق و باجزئیات طراحی و تولید شده است تا بسیار شبیه به عروسک اصلی باشد. این عروسک در بین بچه ها بسیار محبوب است و حتماً از داشتنش خوشحال خواهند شد.