امر و نهی نبوده... به حالت شوخی گفته... دنیا رو جدی نگیر اذیت میشی... هیچ ایرادی نداره اگه حتی آدمای غریبه باهم شوخی کنن... فقط مسئله اینه که مردم اعصاب داشته باشن
اینجام کسی کاری به تعداد ارسال نداره... فکر نکن حالا اگه ارسالات کمه بهت احترام نمیذاریم... حالا ما که ارسالامون زیاده کجا رو گرفتیم
دوست عزیز! من خودم هم می دونم error opening ویروس نیست چون این ویروس فایل ها رو به فایل های عجیب و غریب تبدیل می کرد که حتی بدون فرمت پاک هم نمی شدن و با آنتی ویروس اون پیغام رو می داد و اسم دیگری هم واسه این ویروس پیدا نکردم، اسمش اون گذاشتم
در مورد فرمت کردن هم باید بگم که چند بار فرمت کردم اما به محض اینکه فایلی داخل فلش کپی میکنم دوباره همون اتفاق پیش میاد!!!
جالب اینجاست که موقع فرمت کردن هم پارتیشن فلش به NTFS تبدیل نمیشه!!!
ویرایش توسط masoud888 : 05-20-2015 در ساعت 09:29 PM
شوخی میکنیم باو ناراحت نشو ولی جدی یه سر به این سایت بزن مقایسه های آنتی ویروس هاش رو ببین NOD32 توش چیزه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ یه آنتی ویروس قوی مثل بیت دیفندر یا کسپرسکی نصب کن آپدیت کن ببین چطور ویروس رو سرویس میکنه
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
اره بابا کسپرسکی قویه ولی خب یه خورده اذیت میکنه سنگینه لامصب ولی در عوض به قول PanterA دهن ویروسو سرویس میکنه
تا زمانی هم نصب و آپدیت باشه ویروسم تخم نمیکنه بیاد رو سیستم
سنگینیش هم اگه یه سیستم خوب یا متوسط رو به بالا داشته باشی هیچ مشکلی برات ایجاد نمیکنه
کسپرسکی میتونه جلوی حمله DDOs رو بگیره ؟؟؟
یه سری بسته های امنیتی مختص خودش رو داره که من زیاد ازشون سر در نمیارم تو گوگل سرچ بزن ببین چیزی پیدا میکنی ...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)