نیما علامه و عطا - دلم خواست
نسخه اصلی :
Inga and Anush - Jan Jan
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما علامه و عطا - دلم خواست
نسخه اصلی :
Inga and Anush - Jan Jan
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور کننده : Sharof Muqimov (خواننده ازبک)
آهنگ : Ona Duosi
نسخه اصلی :
فریدون آسرایی - گل هیاهو
محسن نامجو - رو دست
نسخه اصلی :
Eric Clapton & Jim Gordon - Layla
توضیحات : سبک بسیاری از کارهای نامجو چنین است که یک اثر خارجی که قابل تلفیق با موسیقی ایرانی باشد می یابد
و آن طور که تشخیص میدهد با سازها و موسیقی ایرانی و شعر فارسی ادغامش میکند
در آلبوم از پوست نارنگی مدد نیز چنین است و
نامجو روی کاور آلبومش مشخصات آهنگهایی که بر پایه آنها کار ساخته را ذکر کرده
محسن نامجو - من مست
نسخه اصلی :
Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety
توضیحات : سبک بسیاری از کارهای نامجو چنین است که یک اثر خارجی که قابل تلفیق با موسیقی ایرانی باشد می یابد
و آن طور که تشخیص میدهد با سازها و موسیقی ایرانی و شعر فارسی ادغامش میکند
در آلبوم از پوست نارنگی مدد نیز چنین است و
نامجو روی کاور آلبومش مشخصات آهنگهایی که بر پایه آنها کار ساخته را ذکر کرده
محسن نامجو - گل ممد
نسخه اصلی :
Led Zeppelin - Whole Lotta Love
علیرضا یه البوم دارم همش کاوره .همینطوریه/ 450 مگه اگه به کارت میاد اپ کنم
!
فریدون آسرایی - دوستت دارم دوستت دارم
نسخه اصلی :
Rashid behbudov - Kuchalara Su Sapmisham
توضیحات : ترانه کوچه لره سو سپمیشم از ترانه های فولکلور آذری است
که بازخوانی رشید بهبوداف خواننده مشهور و قدیمی جمهوری آذربایجان شاید قدیمی ترین نسخه صوتی موجود آن باشد
رحیم شهریاری نیز این ترانه را بازخوانی کرده و اجرای این ملودی به فارسی نیز در ذهن بنده بسیار مکرر هست هر چند دقیق به یاد نمیارم
اندی - ریحان
نسخه اصلی :
Rashid Behbudov - Reyhan
توضیحات : ترانه ی ریحان از ترانه های فولکلور آذری است
که بازخوانی رشید بهبوداف خواننده مشهور و قدیمی جمهوری آذربایجان شاید قدیمی ترین نسخه صوتی موجود آن باشد
کوروش یغمایی پدر راک ایران نیز با اینکه آذری نمیدانسته و نمیداند این اثر را به اذری و در سبک راک خوانده است.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)