صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 24 از 24

موضوع: دختــر پولدار تهرانی در استخر در حال قلیان کشیدن+عکس

فعال
    یه نکته ایو شما بهش توجه نمیکنید ولی من چون خودم هرازگاهی تو همچین برنامه هایی هستم با دیدن عکسا مثله روز برام روشن میشه.
    که مثلا ما تو این عکسا اگه 20 تا دختر داشته باشیم،حداقل 19 تاشون پولدار نیستن!.نمونه هم همین دختره که با بیکینی نشسته قلیون میکشه از قیافش عقده میباره و داد میزنه پولدار نیست.

کلا یه چیزی داریم به اسمه دخترجور کنی! یعنی اینکه مثلا ما میخوایم بریم شمال،4-5 تاپسریم و یه 2 تا دختر.اینجوریم که حال نمیده.به اون 2 تا دختر میگیم از دوستاشون یه 3-4 تا جور کنن تا با هم بریم. واسه مهمونی،پارتی و جشن تولد هم همینطوره.
    حالا توی این دخترا همه مدلی هست.دختره مودب و بانزاکت و متین هست،دختره *نده هم هست.
    حالا منم نمیخوام خیلی وارده یه سری مباحث بشم که بعضیاشون برای پول چه سرویسایی هم میدن!

اگه میخواستم کامل توضیح بدم باید 2 صفحه مینوشتم ولی کلا جانه کلامه من اینه که اینایی که میبیند میرن توی استخر عکس میگیرن و تو دره مزراتی و پورش و...... میشینن عکس میگیرن هیچکدومشون صاحباشون نیستند،فقط هم سفرن! که میبینن موقعیت خوبه واسه گرفتنه یه عکسه باکلاس،میگیرن.البته نمیگم دختر پولدارا همه خاکین،نه توشون چوسان فیسانی هم هست ولی نه در این حد.
    من دختر میشناسم باباش میلیاردره ولی یه عکسم با ماشیناشون نداره.در صورتی که باباش کواتروپورته اس داره.

2. کاربر مقابل از D.SOL عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    اقا هر کی سعی کنه از زندگی خودش لذت ببره

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط جادوگر نمایش پست ها
    Rich kids OF Iran کور بشه چشم حسود ولی بعضیاشون خیلی بالا میزنن با این عکس هاشون کلا 95 درصدشون بینهایت ^ بینهایت بالان
    تو زنده ای هنوز ؟

کاربر جدید
    یه 15 سال دیگه صبر کنید مشخص میشه

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)