نوشته اصلی توسط penhold فقط اگه اسمشو بلد بودی حل بود منشی منشیا آی حنا گودی گودیا آی حنا نامه دادنا آی حنا عطر دادنا آی حنا دلبر بلا ، 30 دادما ، ناز کشیدما منشی بلا ، تو رو به خدا ، بده یه ندا آی حنا
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss بفرست تا برات اوکی کنم یه وقت مخشو واسه خودت نزنی الکی اسمتو بگو رسول
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
Malware, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 هو اتی منم یه شماره دارم مخش میکنی؟؟؟ توام عاشقی مگه؟
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold گیتارش با من نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo منم دست میزنم!!! حله دیگه بقیشم یه تنظیم الکترونیک میزنیم تموم فقط واسه زیر صدا اگه بشه صدای قابلمه هم دربیارین عالیه
mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss بفرست تا برات اوکی کنم الان واس خودش اوکی میکنه
Malware, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اصن بدبخت بیاد ببینه انقدر صحبتش اینجاس خودش دلش میسوزه میزنگه بهش ای کاش میشد به صورتی اتفاقی هم که شده بیاد کاش فقط ای کاش
نوشته اصلی توسط Rasool24 حله دیگه بقیشم یه تنظیم الکترونیک میزنیم تموم فقط واسه زیر صدا اگه بشه صدای قابلمه هم دربیارین عالیه قابلمه کار پیمانه!!! اون تو کار خورد و خوراکه
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Rasool24 حله دیگه بقیشم یه تنظیم الکترونیک میزنیم تموم فقط واسه زیر صدا اگه بشه صدای قابلمه هم دربیارین عالیه اینم با من فقط میمونه رضایت استاد اندی که اونم با من
mojtaba00222, pirana, rebasss, Shahin
نوشته اصلی توسط Lost Queen توام عاشقی مگه؟ دارم از تو میسوزم کسی خبر نداره
P!nk Rose, pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن