@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه هایی از آهنگ هایی که گوش میدم ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه هایی از آهنگ هایی که گوش میدم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا ایجا و دل کن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یه جسم بیست ساله
یه احساس بیست ساله
یه روح بیست ساله
این معما نیست
این خود منم^__^
جون عزیزتون قبول کنید منم شاااخم:|
دیروز رفتم ماشینمو بیمه کنم
خانومی که اونجا کار میکرد بهم گفت امروز سیستم قطع شده فردا بیا بیمه نامه ات رو بگیر
رفتم خونه فردای اون روز رفتم شرکت بیمه
دیدم یه خانم خیلی خوشگل نشسته
بهش سلام کردمو گفتم خانم دیروز یه خانم بی ریخت و زشت بهم گفت امروز بیام بیمه ام رو بگیرم
برگشت بهم گفت خودمم
تازه الان میفهمم چه اثری داره این ارایش
من:(
خانم توی شرکت:((((((
بیمه نامه:$
مردم مصر با فیس بوق یه حکومت 40 ساله میارن پایین بعد اونوخ ما اینجا نشستیم از صبح تا شب پست میزاریم:
تنبان ممد آقا چن تا لایک داره؟؟؟؟
بزن لایک قشنگرو به افتخار تنبان ممد آقا
گاهی که در سرم کلاس منطق برپاست ... ،
تا ختم جلسه اعلام می شود ،
دلتنگی مثل سگ ،
پاچه ی دلم را می گیرد ،
حریف ِ دل شدن ،
دندان تیز تر از سگ می خواهد ...
زندگانی برای باور کردن و دوست داشتن است...
من مدت ها باور کرده ام و دوست داشته ام...
مدت ها راست گفته ام و دروغ شنیده ام...
مورد داشتیم دختره خودکشی کرده زنده مونده ازش پرسیدن چرا اینکار کردی گفته : خیلی باحاله، کلاس داره!!!فکرشو بکنید همه بیان سر قبرت زار زار گریه کنن بعد تو داد بزنی صدات نشنون!!!!
فیلم هندی دیده بوده بدبخت!!!!
جالب اینجاست خوانواده گرامیش واسه این که دختره آرزو به دل نمونه واسش مراسم ترحیم گرفته دختره رفته داد بیداد کرده من زنده ام اونام الکی مثلا صداش نمیشنیدن!!!
یعنی تفکر دختره و خوانوادش از قطر تو لوزالمعده ام.
من بچگی زمین میخوردم بابام میومد بالاسرم گردنم میگرفت یکی میخابوند زیر گوشم که بچه حواست جمع کن!
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 68 مهمان ها)