نوشته اصلی توسط pirana یعنی تو نمیدونی؟ کمربندم درمیاری واسشون؟ شوهرش میاد چیکار؟ من از کجا بدونم ؟ مگه دوره زضا خان ِ کمربند در بیارم بماند که شوهرش چی میگه ولی خلاصش میگه که هواشو بیشتر داشته باش
mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m ميزنم بميريا ننه جون تو كه خودشيفته نبودي بزن شهیدم کن طاقت گشنگی ندارم ولی فخرفروش بود از همون اول
Malware, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana ولی فخرفروش بود از همون اول آخه کارمندی فخر فروشی داره ؟ خوبه از همون اول گفتم پارتی داشتما
نوشته اصلی توسط penhold یادم رفت بگم آخ ملاجم حال اومد یه چند وقت بود ملاجم یه چیزی رو کم داشت اتفاقا چوب منم بيكار بود گه گاهي رو سر نويد امتحان ميكردم نوشته اصلی توسط pirana یعنی تو نمیدونی؟ کمربندم درمیاری واسشون؟ شوهرش میاد چیکار؟ احتمالا مياد وساطت
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m الهي بگردم خدا نکنه نوشته اصلی توسط penhold خوب نباید به گرسنگی و تشنگی فکر کنی چون بدتر میشه ! خوبه حالا 18 روز گذشته ها و باید کار دستت اومده باشه که چجوری تا افطار مدیریت کنی چیو مدیریت کنم 2سالم بگذره نمیتونم باهاش کنار بیام
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m اتفاقا چوب منم بيكار بود گه گاهي رو سر نويد امتحان ميكردم میگم کمی از قدرت چوب کاسته شده آخه ملاج نوید زیر گرمای 50 درجه آبدیده شده و باعث میشه وقتی میزنی ، چوپ پهن تر بشه
نوشته اصلی توسط penhold من از کجا بدونم ؟ مگه دوره زضا خان ِ کمربند در بیارم بماند که شوهرش چی میگه ولی خلاصش میگه که هواشو بیشتر داشته باش بابا تکست یه آهنگِ جستجو کن خودت بیشترین پیشرفت مملکت مال همون دوره ای بود که الان اشاره کردی
نوشته اصلی توسط pirana چیو مدیریت کنم 2سالم بگذره نمیتونم باهاش کنار بیام صبر داشته باش اینقدم به شیکم فک نکن به حوری های بهشتی فکر کن
نوشته اصلی توسط penhold میگم کمی از قدرت چوب کاسته شده آخه ملاج نوید زیر گرمای 50 درجه آبدیده شده و باعث میشه وقتی میزنی ، چوپ پهن تر بشه دستم كه پهن نشده
azade, Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana بابا تکست یه آهنگِ جستجو کن خودت بیشترین پیشرفت مملکت مال همون دوره ای بود که الان اشاره کردی آها اون که صد در صد
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن