صفحه 1153 از 3874 نخستنخست ... 1536531053110311431151115211531154115511631203125316532153 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11,521 به 11,530 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    اگه دعامون شنیده بشه امشب عاقبت بخیری واسه همه ـتون خواستم... @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    اصن له له شدم با این کارت

2. 3 کاربر مقابل از mojtaba00222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نمایش پست ها
    اصن له له شدم با این کارت
    له له باشی
    ستاره بچینی
    قربانت
    بوس بوس

4. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Malware نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دُمشون گرم

دوستان یاد بگیرین، بیشتر هم اون قسمت مالیش رو یاد بگیرین

پ.ن: عزیزان جان از جمله صابر و نوید مجتبی و... کسی تاپیکی چیزی نزنه چون نمیتونم جواب بدم شرمنده میشم
    من زدنم خوب نی میسپارم به بقیه دوستان
    ولی
    انشالله که 9876543210ساله بشی عجقم
    انشالله که زندگیت سراسر شادی باشه
    انشالله غم به زندگیت راه پیدا نکنه
    و هر چی ارزوی خوبه رو واست دارم

6. 4 کاربر مقابل از mojtaba00222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    من زدنم خوب نی میسپارم به بقیه دوستان
    ولی
    انشالله که 9876543210ساله بشی عجقم
    انشالله که زندگیت سراسر شادی باشه
    انشالله غم به زندگیت راه پیدا نکنه
    و هر چی ارزوی خوبه رو واست دارم
    زده شده بی برو تاپیک خودش بهش تبریک بگو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

8. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

10. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    عزیزم، گلم، عسلم، نازکم، پسر ش.هوتی تنهایم، لطف کن دیگه اطلاع رسانی نکن
    پ.ن: mojtaba00222 شیخکم نزن، منظورم اون زدن نیست ولی خب اونجوریم نزن
    چرا خوبه که

12. 3 کاربر مقابل از mojtaba00222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    حالا که اینجوری گفتی احساس میکنم خوابم میاد

مجتبی جان.. بزن عزیزم.. از هر 2نوعش بزن که خوبه
    میدونم

14. 4 کاربر مقابل از mojtaba00222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    دروغ میگه نزن کور میشی
    بیشتر از این؟؟؟؟

16. 3 کاربر مقابل از mojtaba00222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    چرا خوبه که
    میدونم
    بیشتر از این؟؟؟؟

18. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    یك روز از خواب پا می‌شی می‌بینی رفتی به باد
    هیچ‌كس دور و برت نیست همه رو بردی ز یاد
    چند تا موی دیگه‌ات سفید شد ای مرد بی‌اساس
    جشن تولد تو باز مجلس عزاست، بريدی از اساس

اگه دعامون شنیده بشه امشب عاقبت بخیری واسه همه ـتون خواستم... @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مرسی داش از نیت خوبت ، ولی خب اگر آنکه میخواست شاید . . .

نقل قول نوشته اصلی توسط azade نمایش پست ها
    Edaza

دیدی چقدرم کیلاس داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    خسته نباشي عزيزم

يادش بخير انقدر دوست داشتم وقتي تايم خوابشون ميشد نميذاشتم بخوابن اونام هي پا ميكوبيدن زمين و موهاشونو ميكشيدن

فدا بشم

دقت کردی در حق سیمز هم نامردی میکردی

نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    آقایی

من دیگه صوبتی نرم

دُمشون گرم

دوستان یاد بگیرین، بیشتر هم اون قسمت مالیش رو یاد بگیرین

پ.ن: عزیزان جان از جمله صابر و نوید مجتبی و... کسی تاپیکی چیزی نزنه چون نمیتونم جواب بدم شرمنده میشم

ما که زدیم حالا دیگه به مرام خودت بستگی داره که جوابم مهر و محبتامونو و عشق علاقمونو چجوری میدی
    چطوری جبران میکنی؟

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] صابر جان اگه صدای منو میشنوی نزن به همون دلیلی که چن صفحه پیش گفتم

نوید مکار بهم اس داد قیب اینکه بیای تاپیک با جنبه ها اول از همه تاپیک رو بزن ، منم اصن دیگه به یاد شده ها توجه نکردم ، همش تخصیره نویده

این صابر همیشه 7 صبح کف تاپیک بودا.. الان که کار داریم نیست
    من فقط میرم تهران ساعت 7 صبح بیدارم
    من کی هفت نصفه شب اومدم اَ اینورا گذری؟

یکم صبر کن تولد خودت بشه بزن

پ.ن: من صادقانه روز تولدم بغض میکنم

اون نوید بود
    صابر همیشه حدودا 12 به بعد میاد
    تو واقعا باید بری تو اطلاعات کار بکنی

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کجایی ی تاپیک تولد واسه داشمون پوریا بزنی
    رفته بودم گل بچینم واسه پوریا جونمون

اخرش ملت میان فحش میدن به من که به جای اینکه اینهمه زر بزنی خودت ی تاپیک میزدی ولی نمیدونن من الان دچار کندی پردازش شدم به علت کمبود خواب

اگه خوشحالت میکنه باید بگم هر بار که یکی رو تگ کردی گفتی بزن من بهت فوش دادم خو خودت بزن دیگه

اس دادم به صابر الان میاد ردیف میکنه واست صابر تاپیک تولدای زیباتری ریدیف میکنه
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

20. 6 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1153 از 3874 نخستنخست ... 1536531053110311431151115211531154115511631203125316532153 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 87 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 87 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع