نوشته اصلی توسط Rasool24 ایشالله حدسم درست باشه دوباره برگرده ایشالله عزیزم بگو بر میگردی اینو پلی کن خوب میشی
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
صابر : نزار دوباره این ناشناس با حسین شروع کنن به سبزی پاک کردن ده صفحه برن جلو
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط penhold ایشالله عزیزم بگو بر میگردی اینو پلی کن خوب میشی منتظر آهنگ خونه خالی استاد هستم اگه داریش بفرست واسم مردم از خماری صدای استاد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow همین که پیگیر کارای اندی هستی بسه همش ربط داره مگه میشه هم اندی گوش کرد هم ناشناس بود هم nba نگاه کرد و هم روزه گرفت اینا همش اثرات دود قلیونه
نوشته اصلی توسط MrCrow صابر : نزار دوباره این ناشناس با حسین شروع کنن به سبزی پاک کردن ده صفحه برن جلو
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 منتظر آهنگ خونه خالی استاد هستم اگه داریش بفرست واسم مردم از خماری صدای استاد ینی فوق ی احساسیه ها ندارم 24 ساعت قبل پخش دستم میرسه که البته مثل همیشه اجازه پخش ندارم
نوشته اصلی توسط penhold اینا همش اثرات دود قلیونه اسی اینو جدی میگم کلا همش توهم میزنم دیگه هر شب خواب میبینم که دارم خودم دار میزنم یا دارم از یه جای دره مانند خودم پرت میکنم پاییم
نوشته اصلی توسط Rasool24 تا حالا ش*ق درد گرفتی ؟؟ اینو گفتم شاشبند یادت بره چقدر روایتا زیاده ها اتفاقا اینورا یه صوبتایی هست که میگه تا حالا بواسیر نگرفتی که شــ.ق درد یادت بره نوشته اصلی توسط penhold نه تو دهات ما میگن دندون درد حدایاث(جمع مکسر حدیث که از خودم در آوردم) زیادی در ده کوره ما وجود داره که دهات شما جلوش لنگ میندازه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
azade, iwarjo, marshall, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, tandis_m
نوشته اصلی توسط penhold ینی فوق ی احساسیه ها ندارم 24 ساعت قبل پخش دستم میرسه که البته مثل همیشه اجازه پخش ندارم اجازه مجازه رو بیخی باو فکری بحال دل ما کن
نوشته اصلی توسط MrCrow اسی اینو جدی میگم کلا همش توهم میزنم دیگه هر شب خواب میبینم که دارم خودم دار میزنم یا دارم از یه جای دره مانند خودم پرت میکنم پاییم خوب کمتر بکش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن