نوشته اصلی توسط rebasss از شما دو نفر بیکارتر تو نیشابور کسیم هست؟ اونجایی که میگی تا جایی که میرفتم داشت نگام میکرد کجا بود ، چرا و چگونه؟ باااو من فقط جمله خودتو تکرار کردم مگه همینو ازم نخواسته بودی؟ خو عیب نره تو هم بیا سه تایی بخل هم میخوابیم یعنی نگاهش خیلی هیز بود بعضی دخترا یه ثانیه نگاه می کنن و تمام ولی این عین وزغ خیره شده بود بهم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, marshall, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 نوع نگاه خانوم منشی یه جوریه فکر میکنم 24 ساعته پری*وده اینطوری نگات میکنه که نزدیکش نشی نگاه ارباب و رعیتی
نوشته اصلی توسط penhold کاملاً منفی همون اول هم گفتم یه 10 درصد شانس داری به شرط اینکه نامه ندی باو مگه نامه چه اشکالی داره ؟؟ تو چرا مخالف این روشی ؟؟
نوشته اصلی توسط pirana معنی دقیقش میشه تف یا آب دهن؟ از وسط به هر طرف جفتش نوشته اصلی توسط Hadi به عشق خانوم منشی اومدم اینجا بچه ها به تاپیک کمک کنید اگه حاضر بشی گول مالیت کنم هر چقدر کم داشته باشی بهت کمک میکنم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
azade, marshall, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط penhold اینطوری نگات میکنه که نزدیکش نشی نگاه ارباب و رعیتی رعیت اون صاب کار کیونیشه
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو مگه نامه چه اشکالی داره ؟؟ تو چرا مخالف این روشی ؟؟ مخالف نیستم ولی در شرایطی تو عین سم بود
نوشته اصلی توسط Hadi تا 4 تومنو از حلقومت نکشم پایین ول کن نیستم بچه ها نفری 4 بدین بچه ها به تاپیک کمک کنید کور خوندی داداش برو از خدا بترس
از 50 صفحه نقل گرفتم چند صفحه مونده بود تموم شه نتم قطع شد ديگه حوصله ندارم از اول شروع كنم سلام روزتون خوش
azade, marshall, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold مخالف نیستم ولی در شرایطی تو عین سم بود چرا آخه خوبه که هم با کلاسه و هم مودبانه
azade, marshall, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m از 50 صفحه نقل گرفتم چند صفحه مونده بود تموم شه نتم قطع شد ديگه حوصله ندارم از اول شروع كنم سلام روزتون خوش سلام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 258 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 258 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن